Fiica unui viceprimar din Olt, moartă într-un accident produs de iubitul ei: „Se pregătea să meargă s-o aștepte!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură olt-alert.ro
Sursa foto: captură olt-alert.ro

Tânăra de 32 de ani care și-a pierdut viața în cumplitul accident petrecut pe DN 65, la Lunca Corbului, în județul Argeș, este fiica unui viceprimar din Olt.

Femeia este fiica viceprimarului din comuna Poboru, Mircea Predica. Primarul localității, Iulian Bărăscu, a fost cel care a aflat primul și a trebuit să îi dea cumplita veste colegului său.

„Singura persoană decedată în acel accident este fiica viceprimarului nostru, domnul Predica. Ea urma să vină acasă cu un microbuz de transport persoane, de ani de zile circulă cu el. Taică-său se pregătea să meargă s- o aștepte la stație. Între timp, prietenul acesta al ei a plecat la Pitești și a convins-o în cele din urmă să vină cu el, cu mașina. Din câte știu, accidentul a avut loc după ce el a încercat să depășească un șir de mașini, a intrat frontal într-o autocisternă. Am înțeles că el nu ar avea nimic. Vestea cumplită a trebuit să o dau chiar eu domnului viceprimar. Este îngrozitor ce s-a întâmplat", a declarat primarul din Poboru, potrivit olt-alert.ro.

 

Bărbatul a pierdut controlul direcţiei

 

Fata urma ca, marți, să meargă la București pentru o intervenție medicală, pentru că avea o problemă de sănătate.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 10.00, atunci când bărbatul de 37 de ani care conducea o maşină în care se mai afla şi iubita lui, a intrat într-o depăşire.

Potrivit polițiștilor, bărbatul a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a lovit un alt autoturism care circula regulamentar, apoi o autocisternă încărcată cu deşeuri poluante şi un alt autoturism.

Alţi şoferi, martori la cumplitul accident, au sunat disperaţi la 112 şi au cerut ajutor.

 

În accident au fost rănite alte trei persoane

 

Un elicopter SMURD a ajuns în scurt timp, însă tânăra de 32 de ani, ce urma să fie transportată de urgenţă la spital, s-a stins la locul tragediei.

În accident au fost rănite alte trei persoane, printre care și iubitul femeii, şoferul care a provocat accidentul. Cei trei răniţi au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Pompierii au securizat zona şi au intervenit pentru a limita efectele poluării deşeurilor care se scurgeau din cisterna răsturnată pe câmp.

Oamenii legii au întocmit dosar penal și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel