Fiica lui Vadim Tudor dă de pământ cu Sebastian Ghiță: „Un fapt de NEIERTAT”

Fiica lui Vadim Tudor, Lidia Vadim Tudor, a scris un mesaj dur după ce Sebastian Ghiţă şi Bogdan Diaconu, foşti deputaţi ai PSD, „prin folosirea imaginii tatălui acesteia în videoclipul de lansare a candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, PRU ar fi minţit cu nonşalanţă un popor care încă mai speră în forţa patriotismului românesc”.

„Partidul România Unită compromite naţionalismul românesc

Partidul România Unită (PRU) încalcă cele mai elementare reguli de bun simţ şi dovedeşte o ipocrizie dusă la extrem prezentându-se în faţa românilor ca fiind continuatorul valorilor pe care tatăl meu, Corneliu Vadim Tudor, le-a promovat şi cultivat timp de 25 de ani. Cei care l-au cunoscut pe tatăl meu, dar şi toţi românii ştiu că ar fi imposibil ca două personaje controversate, precum Sebastian Ghiţă şi Bogdan Diaconu, foşti deputaţi ai Partidului Social Democrat, să fie continuatorii valorilor Tribunului.

Prin folosirea imaginii tatălui meu în videoclipul de lansare a candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, difuzat pe postul TV al lui Sebastian Ghiţă, PRU a minţit cu nonşalanţă un popor care încă mai speră în forţa patriotismului românesc. Este o jignire la adresa familiei Vadim, dar este şi o insultă gravă pe care Bogdan Diaconu o aduce tuturor românilor naţionalişti. Aşa cum am mai spus şi cu alte ocazii, nu voi permite nimănui să se folosească de numele tatălui meu pentru a se căţăra acolo unde nu o poate face cu forţe proprii.

Asocierea lui Corneliu Vadim Tudor cu nume precum Sebastian Ghiţă şi Bogdan Diaconu, în condiţiile în care tatăl meu nu mai este în viaţă pentru a oferi o replică pertinentă, reprezintă un fapt de neiertat, atât pentru mine, cât şi pentru cei care au crezut în tatăl meu, în modul lui onest şi transparent de a apăra şi a iubi această ţară. Pot spune că, prin ceea ce fac, aceşti naţionalişti de conjunctură compromit noţiunea de patriot, de naţionalist român. Este o ruşine, o greşeală impardonabilă, peste care eu dar şi cei care au l-au iubit pe tatăl meu, nu vom trece. Sînt convinsă că românii, în special PRM-iştii nu vor cădea în plasa celor de la PRU şi îi vor penaliza usturător la alegerile din 26 mai. În ceea ce mă priveşte, am să mă folosesc de toate căile legale pentru a împiedica reprezentanţii PRU să se folosească de imaginea tatălui meu pentru a-şi atinge scopurile mizere, şi solicit ca toţi cei care cred cu adevărat în România şi în valorile ei, să fie alături de mine în acest demers. Nu lăsaţi doi aventurieri să compromită, să îngroape noţiunea de naţionalist! Nu permiteţi aşa ceva, aşa cum nici eu nu voi permite.

Ce este cel mai trist în acest scenariu, nu este doar impertinenţa lui Bogdan Diaconu şi a lui Sebastian Ghiţă. Alături de ei stau şi cei care sunt, teoretic, la conducerea PRM, şi care nu au făcut altceva decât să deschidă larg uşa acestor neaveniţi, făcând astfel posibilă destabilizarea şi distrugerea totală a PRM. Ceea ce nu au înţeles mulţi, însă, este faptul că PRM nu a fost puternic pentru că a avut bani, Nu! PRM a fost puternic şi a cucerit cu adevărat inimile românilor pentru că iubirea faţă de popor, faţă de naţiunea română a constituit cea mai solidă bază. Acolo a fost un Vadim, cel pe care românii l-au numit Tribunul.

Indiferent câţi bani vor ajunge în buzunarele celor care au trădat PRM, bani obţinuţi prin vânzarea numelui Vadim celor de la PRU, sunt convinsă că cei care au votat PRM de-a lungul anilor, vor înţelege înşelătoria şi nu vor cădea în plasa acestor mincinoşi ordinari. Consider că locul celor care mint, care înşală şi îşi bat joc de inteligenţa românilor, a alegătorilor, nu este în nici un caz în Parlament, fie că este el European sau al României. Bogdan Diaconu şi Sebastian Ghiţă sunt cei care nu doar că mint cu neruşinare, dar îşi bat joc de memoria lui Corneliu Vadim Tudor, un nume care a fost şi are să fie mereu asociat cu dragostea de ţară.

Dacă voi, Bogdan Diaconu şi Sebastian Ghiţă, sunteţi aşa puternici, intraţi în Parlamentul European cu numele voastre şi nu vă agăţaţi de numele unui om care nu mai este printre noi, care nu se poate apăra şi care nu ar fi permis niciodată să îi fie folosită imaginea în scop electoral în acest mod”, a scris Lidia Vadim Tudor pe pagina de Facebook a tatălui ei.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy