Fetiţă de 7 ani, spulberată de o maşină chiar de ziua ei: "S-a dus să-și cheme prietenii să taie tortul și nu s-a mai întors" - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Ies la iveală noi detalii în cazul accidentului cumplit petrecut în localitatea doljeană Bistreț, pe 15 august: fetița de 7 ani spulberată de o mașină se numea Narcisa Maria și se pregătea să-și sărbătorească ziua onomastică. Șoferul responsabil de accident a fugit și a dormit pe un câmp de frică să nu fie linșat de săteni.

Narcisa Maria era o fetiţă adorată de toţi vecinii. Veselă şi respectuoasă. Aşa o descriu cei care au cunoscut-o. În dimineaţa zilei de 15 august, fetiţa de 7 ani s-a trezit tare fericită. Era ziua ei onomastică. Deşi era tristă că părinţii plecaseră în urmă cu trei săptămâni la muncă, în străinătate, ştia că bunicii în grija cărora fusese lăsată, îi pregăteau o surpriză. Şi nu s-a înşelat. Bunica îi făcuse un tort frumos, iar ea abia aştepta să se lase seara şi să invite câţiva copii acasă.

"Când s-a întâmplat nenorocirea, Narcisa mergea să-şi cheme prietenii, să taie tortul. A luat bicicleta şi când a fost să traverseze strada, s-a uitat să vadă dacă trece vreo maşină. S-a şi oprit când a trecut una. Dar pe cea care circula cu viteză foarte mare nu a văzut-o. A azvârlit-o la vreo trei case depărtare", povesteşte distrusă de durere mătuşa fetiţei, potrivit Adevărul.   

Accidentul de la Bistreț a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă

 

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată cum şoferul, după ce a azvârlit copilul zeci de metri, şi-a continuat drumul, fără să privească înapoi. Se pare că acesta era prieten cu părinţii micuţei.

Narcisa a murit pe loc. Echipajul medical ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic. Când au aflat cumplita veste, părinţii s-au întors imediat acasă.

ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional

 

"Mi s-a oprit inima, nu mai pot. Nu-mi vine să cred. Nu-mi vine să cred. Am vorbit cu ea pe la prânz, i-am spus să doarmă după amiază şi seara, când taie tortul să-mi trimită şi mie poze. Ea şi-a dorit mult să taie tortul cu prietenii, cu verişorii ei. Soacra mea i-a spus să stea mai bine acasă, dar ea nu a vrut. A zis că merge ea să cheme copiii. A plecat şi nu s-a mai întors", a povestit distrusă de durere Elena Stoica, mama fetiţei. 

Șoferul a dormit pe un câmp de frica sătenilor

 

La fața locului, polițiștii au găsit o jumătate dintr-o plăcută cu numărul de înmatriculare de la un autoturism înmatriculat în Spania. De aici a plecat investigația iar poliția a împânzit zona. În doar câteva ore a fost găsit autoturismul abandonat pe un câmp într-o localitate vecină, apoi și autorul accidentului, care a dormit pe câmp.

"Mi-a fost frică să opresc, mi-a fost frică de oameni, că mă omoară", a spus bărbatul de 30 de ani.

Şoferul a fost prezentat în faţa instanţei, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel