Fetiţă de 3 ani, ucisă în bătaie de părinţii adoptivi: „Victoria, odihneşte-te în pace, mic îngeraș”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: colaj capturi Fox Carolina, Legacy.com
Sursa foto: colaj capturi Fox Carolina, Legacy.com

Victoria Rose Smith, o fetiță de numai 3 ani din Carolina de Sud, SUA, ar fi fost ucisă de părinții ei adoptivi Ariel Robinson, 29 de ani, și Jerry Robinson, 34 de ani.

Tragicul eveniment a avut loc pe 14 ianuarie, iar la finele săptămânii trecute familia biologică a Victoriei a îngropat-o într-un cimitir al bisericii din Travelers Rest, Carolina de Sud.

Ariel, care a câștigat sezonul 20 al emisiunii „Worst Cooks in America” din Food Network, în august anul trecut, și Jerry, sunt acuzați că i-au provocat mai multe răni puternice contondente Victoriei, ducând la moartea ei.

Victoria, care a fost descrisă drept „descurcăreață și inteligentă”, a fost plasată în casa Robinson de către Departamentul de Servicii Sociale din Carolina de Sud, în martie anul trecut, împreună cu cei doi frați mai mari ai săi, a declarat o petiție Change.org.

 

Victoria a fost găsită inconştientă

 

Atât fetiţa, cât şi fraţii ei au fost luaţi din grija mamei biologice pentru că aceasta se confrunta cu sărăcia şi încerca să facă rost de bani pentru a le asigura un acoperiş deasupra capului celor mici.

Nu au fost făcute publice detalii privind exista vreunor posibile abuzuri şi asupra celorlalţi copii aflaţi în grija familiei adoptive.

Victoria a fost găsită inconştientă la domiciliu în ziua de 14 ianuarie şi dusă de urgenţă la spitalul Greenville Memorial Hospital. Ulterior a fost declarată moartă.

 

„Odihneşte-te în pace, mic îngeraş”

 

Cuplul a fost arestat și dus la centrul de detenție al județului Greenville, anunță mirror.co.uk. Ambii se confruntă cu acuzaţia de omucidere şi abuz asupra copiilor, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă inclusiv închisoarea pe viaţă.

„Ofiţerii se ocupă cu tot interesul pentru a rezolva astfel de cazuri, însă este dificil şi pentru noi. Este o zi tristă. Venim cu acuzaţii, obţinem condamnări, dar la sfârşitul zilei a fost luată viaţa unui copil. Pentru oricine a cunoscut victima sau a fost înrudit cu fata, gândurile şi rugăciunile noastre sunt alături de voi. Odihneşte-te în pace, mic îngeraş” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei Simpsonville.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel