Fetiță de 10 ani, cu părinții plecați în străinătate, violată de bunicul vitreg: „Ea m-a ademenit!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat de 41 de ani din județul Vaslui a fost arestat preventiv vineri, 12 noiembrie, sub acuzația de viol, după ce ar fi abuzat-o sexual pe nepoata soției sale timp de patru ani. Fetița locuia cu ei, având ambii părinți plecați la muncă în străinătate. Ororile ar fi durat vreme de patru ani. 

Fetița avea 10 ani când au început agresiunile, însă abia recent și-a făcut curaj să le spună părinților, plecați în toată această perioadă la muncă în străinătate. Drama fetei, care în prezent are vârsta de 14 ani, a început în anul 2017, când ea a fost lăsată în grija bunicii materne și a bărbatului cu care femeia s-a căsătorit.

De frică și de rușine, fata nu a povestit nimănui. De atunci, a fost agresată sexual și violată în repetate rânduri de bărbatul cu 30 de ani mai în vârstă, le-a povestit ea anchetatorilor. Totul a ieșit la iveală abia anul acesta când copila a ajuns la părinți în străinătate. După ce au aflat ce i s-a întâmplat, aceștia au anunțat bunica, solicitându-i să alerteze Poliția. Ulterior, fetița a revenit în țară împreună cu mama sa, pentru oferi informații anchetatorilor.

Fetiță de 10 ani, cu părinții plecați în străinătate, violată

 

Pus sub acuzația de viol și agresiune sexuală, bărbatul de 41 de ani a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu fetița, însă a invocat că aceasta ar fi fost de acord. El a declarat că a întreținut acte sexuale cu fata doar în acest an, nu și în trecut. În fața anchetatorilor a încercat să se apere susținând că, de fapt, ar  fi fost ademenit de copilă, relatează Libertatea.

„În data de 12 noiembrie 2021, urmare a cercetărilor efectuate, față de un prezumtivul autor, bărbat în vârstă de 41 de ani, a fost pusă în mișcare acțiunea penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat Judecătoriei Vaslui cu propunere de arestare preventivă, instanță care a admis solicitarea și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. În cauză se efectuează continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Polițiștii au sesizat și Direcția Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, în vederea evaluării situației și acordarea de suport de specialitate victimei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel