Fenomene EXTREME în Italia. Avertisment pentru ROMÂNI

Andreea Cosma |
Data publicării:

Ministerul Afacerilor Externe informează românii care se află sau călătoresc în Italia despre schimbările meteo severe din următoarele zile.

"Informăm cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Italia că, în conformitate cu datele transmise de autoritățile locale, condițiile meteorologice se vor înrăutăți în perioada 11-12 mai 2019, cu vânturi puternice și scăderi de temperaturi îndeosebi în Emilia-Romagna și în regiunile din centrul și sudul țării", se arată în comunicatul MAE.

Citeşte şi: Italia. Român AMENINŢAT cu moartea. Ce a găsit lipit de uşa lui

Totodată, Serviciul de Protecție Civilă italian a emis, pentru ziua de 12 mai 2019, cod portocaliu de furtuni, precipitații intense și vânturi puternice în regiunile Emilia-Romagna și Marche, și cod galben pentru regiunile Veneto, sudul Toscanei, Umbria, Lazio, Abruzzo, Molise, Campania, Puglia, Basilicata, Calabria și Sicilia.

 

Unde puteţi afla mai multe informaţii

 

Pentru informații actualizate cu privire la starea vremii, recomandăm consultarea site-ului Serviciului Meteorologic al Aeronauticii Militare italiene: http://www.meteoam.it/ și al Serviciului de Protecție Civilă: www.protezionecivile.gov.it.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Roma: +390683523358; +390683523356; +390683523352; +390683523344, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel