Fata care a sunat la 112 să spună că este SECHESTRATĂ a vrut să îi facă o FARSĂ iubitului ei. A apelat de 13 ori la Poliţie

Andreea Cosma |
Data publicării:

Apelul tinerei de 16 ani, care a sunat la 112 vineri seara și a spus că este sechestrată într-un apartament din București, a fost fals, anunță Poliția Capitalei. Fata, din județul Constanța, a declarat că nu a fost nicio clipă în pericol și că totul a fost o farsă, cu scopul de a se răzbuna pe iubitul ei.

În urma verificărilor de amploare și căutărilor făcute de polițiștii Capitalei, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale, tânăra care a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată într-un apartament din București a fost găsită sâmbătă dimineață, în jurul orei 02:00, într-o locuință din sectorul 6.

Adolescenta, în vârstă de 16 ani, din județul Constanța, a declarat însă că nu s-a aflat în nicio clipă în pericol și că totul fost o farsă.

Ea a fost dusă la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Sectorului 6, unde a fost audiată.

"Precizăm că minora a furnizat pe durata convorbirilor telefonice cu operatorii 112 informații ce au fost verificate de polițiști și s-au dovedit ca fiind false", anunță Poliția Capitalei, citată de Mediafax.

Cercetările au fost declanșate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

La Centrul unic pentru apeluri de urgență 112, au fost primite vineri seară, de pe două numere telefonice diferite, 13 apeluri referitoare la tânăra de 16 ani care a anunțat că a fost sechestrată într-o locuință din București, anunță Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel