Familie de români distrusă: Un băiat de 10 ani şi-a găsit fratele mai mare spânzurat de o balustradă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Adolescentă din Prahova, spânzurată de dorul mamei
Adolescentă din Prahova, spânzurată de dorul mamei

Un băiat de numai 10 ani şi-a găsit fratele, cu patru ani mai mare, spânzurat de o balustradă în casa părintească. Tragedia s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, în comuna Şcheia, din judeţul Suceava.

 

Nenorocirea s-a produs în timp ce părinţii erau acasă. Adolescentul face parte dintr-o familie cu 9 copii. După ce a făcut macabra descoperire, copilul şi-a anunţat părinţii, care au sunat la 112.

Din păcate, victima nu a răspuns la manevrele de resuscitare efectutate de echipajul SMURD. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Din primele cercetări rezultă că adolescentul face parte dintr-o familie cu 9 copii. El era cel mai mare dintre fraţii rămaşi acasă. Doi dintre copii ar fi plecaţi în străinătate, scrie adevarul.ro.

Anchetatorii nu au exclus varianta producerii unei accident care ar fi avut drept urmare decesul victimei, dar probele de la faţa locului conturează mai degrabă ipoteza unui gest necugetat. Victima nu a lăsat un bilet în care să explice de ce a decis să îşi pună capăt zilelelor. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel