Familie de români din Italia, terorizată de vecinul marocan: A aruncat cu sticle și i-a umilit

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un marocan a fost condamnat la 4 luni și 20 de zile închisoare, după ce și-a terorizat în repetate rânduri vecinii români. Bărbatul a aruncat de la balcon cu obiecte și chiar a și urinat pe ei în momentul în care au intrat în bloc.

Patru luni de închisoare pentru fapte obscene și 20 de zile de arest pentru aruncare cu obiecte, fără posibilitate de eliberare condiționată. Aceasta este sentința pronunțată de Tribunalul Cuneo împotriva lui AZ, un bărbat de origine marocană, cu domiciliul în Borgo San Dalmazzo, care, din iunie până în septembrie 2020, a terorizat o familie de români cu un copil, vecini cu el.

A aruncat cu sticle și a urinat de la balcon

 

"Am auzit zgomotul de sticlă spart de perete. Țipa și bătea în balustradă. Mi-a spus că nu este supărat pe mine ci pe niște vecini români. Mi-a cerut scuze recunoscând că a aruncat cu sticle. Mi-am dat seama că era beat din cauza respirației și a mersului clătinat. Casa este situată chiar înainte de o școală primară. M-am dus să ridic piesele pentru a preveni rănirea copiilor, povestește o femeie care locuiește în clădirea respectivă.

Potrivit publicației italiene targatocn.it, în sala unde s-a judecat procesul a fost prezentă și românca. Femeia i-a povestit judecătorului ce s-a întâmplat.

"La un moment dat, și-a lăsat pantalonii jos în fața fiicei mele de 10 ani. Am fost și eu acolo. I-am spus să se întoarcă imediat în casă. Era supărat pe noi, dar nu știu de ce. Nu am vorbit niciodată cu el, de îndată ce îl vedeam insultându-mă, mă întorceam înapoi în casă ca să nu mă cert. Alteori auzeam apă căzând, el era cel care urina de pe balcon. A țipat la mine că e nebun, că a fost la închisoare", a povestit îngrozită românca.

Judecătorul a constatat că răspunderea penală a lui AZ pentru episodul în care a asistat copilul este întemeiată și l-a condamnat la închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel