Familie de români, ucisă într-un accident cumplit: O fetiță de numai un an și părinții ei, morți. Doar fiul cel mare a scăpat cu viață

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Familie de români, ucisă într-un accident cumplit: O fetiță de numai un an și părinții ei, morți. Doar fiul cel mare a scăpat cu viață
Familie de români, ucisă într-un accident cumplit: O fetiță de numai un an și părinții ei, morți. Doar fiul cel mare a scăpat cu viață

O fetiță de numai un an și părinții ei au murit într-un cumplit accident de circulație, în județul Timiș. Mașina în care se afla familia a fost lovită frontal de șoferiță care a intrat pe contrasens. Fiul cel mare al cuplului a scăpat cu viață.

Femeia care a provocat accidentul a fost dusă și ea la urgențe, în stare gravă. Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Accidentul s-a petrecut pe drumul județean dintre localitățile Săcălaz și Sânmihaiu Roman, pe o porțiune de drum drept. Impactul a fost atât de puternic încât a proiectat maşina familiei într-un șanț.

„În urma impactului dintre cele două autoturisme a rezultat decesul a doi adulți și un minor”, a precizat Cristian Ciucălău - Serviciul Rutier Timiș, potrivit Știrile PRO TV.

Şoferiţa care intrat pe contrasens are 32 de ani şi era singură în autoturism.

 

Toate persoanele au fost încarcerate

 

Femeia conducea mașina, iar la un moment dat a intrat în depășire, unde a lovit un autoturism care circula regulamentar: din primele informații avea mare viteză, iar acul kilometrajului s-a oprit la 120 de kilometri la oră.

„S-au izbit cu viteză mare. Dacă mergea cu 90 nu se întâmpla nimic”, spun martori ai accidentului.

Șoferul de 38 de ani, soția de 32 și fetița de numai un an au murit pe loc. Doar băiatul de 7 ani a scăpat cu viață. Femeia care a provocat accidentul a ajuns și ea la spital, în stare gravă.

„Am ajuns la un minut după ce s-a întâmplat, deja erau morți. Era un băiat în dreapta care urla, i-a dat apă, l-o ținut cât de cât, iar femeia, până a venit intervenția, am ținut-o să nu leșine, să nu aibă alte probleme”, a povestit un șofer care a ajuns imediat după accident.

Toate persoanele au fost încarcerate și a fost nevoie de intervenția pompierilor.

„Intervenția a fost dificilă din mai multe motive, au fost implicați și doi copii și datorită faptului că mașinile au fost grav avariate și a fost dificil de extras victimele”, a precizat Vasile Mânzatu - ISU TIMIŞ.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel