EXPLOZIE PUTERNICĂ la o fabrică din București. Un MORT, trei RĂNIȚI

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

O explozie a avut loc, în această dimineaţă, la o fabrică de prefabricate situată pe bulevardul Preciziei din Sectorul 6 al Capitalei, în urma căreia a murit o femeie, iar alte trei persoane prezintă arsuri, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov precizează că o explozie a avut loc la un utilaj la o fabrică de prefabricate din bulevardul Preciziei, din Sectorul 6 din Bucureşti.

Trei persoane prezintă arsuri şi o altă persoană, o femeie, a murit.

ISU Bucureşti Ilfov intervine în zonă cu trei autospeciale de stingere, patru ambulanţe, autoscară, descarcerare şi detaşamentul special de salvatori

Explozia nu a fost urmată de incendiu.

 

Arafat: „O persoană are arsuri foarte grave, de peste 90% din suprafaţa corporală” 

 

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a anunţat, vineri dimineaţă, că, după explozia la o fabrică de prefabricate din Capitală, unul dintre cei trei răniţi are arsuri foate grave, de peste 90% pe corp, şi a fost dus la Spitalul Floreasca.

„Explozia a dus la decesul unei persoane, o persoană este cu arsuri foarte grave, de peste 90% pe suprafaţa corporală şi alte două persoane, cu arsuri mai uşoare, din primele informaţii. Cei răniţi au fost transportaţi la spital şi forţele de intervenţie încă continuă acolo acţiunea până finalizează şi reuşesc stabilizarea zonei şi va începe sigur şi o anchetă, ca să afle ce s-a întâmplat. Persoana care este rănită mai grav, din ce am înţeles, a fost transportată la Spitalul Floreasca, nu pot să vă spun celelalte două persoane", a declarat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), la Antena 3.

Raed Arafat a precizat că răniţii trebiie stabilizaţi în primă instanţă, iar, după aceea, se va stabili unde vor fi transportaţi.

„O să vedem dacă sunt locuri în spitale, pentru că trebuie stabilizaţi şi investigaţi. Este vorba de o explozie, nu este vorba de o arsură simplă. La o explozie, nu vorbim numai de arsuri , vorbim şi de posibile leziuni interne, deci colegii de la spital prima dată trebuie să excludă şi alte probleme care pot necesita o intervenţie chirurgicală şi, după asta, o să vedem care este situaţia locurile pentru arşi. În acest moment, nu am informaţii dacă sunt sau nu sunt locuri, dar pot să vă spun că persoana respectivă este sub îngrijirea colegilor de la Spitalul Floreasca", a completat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel