Explicația polițistului, băut și drogat, care a furat o mașină: "Am mâncat covrigi cu mac"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Explicația polițistului, băut și drogat, care a furat o mașină: "Am mâncat covrigi cu mac"
Explicația polițistului, băut și drogat, care a furat o mașină: "Am mâncat covrigi cu mac"

Un agent de poliție din Teleorman este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni. După ce a fost la o petrecere unde ar fi consumat alcool și droguri, el a furat o mașină pentru a ajunge acasă.

 

 

Incidentul s-a petrecut la 6 dimineața, când polițistul de 27 de ani pleca de la o petrecere. Și-a dat seama că nu are cu ce să ajungă acasă, așa că a furat mașina unui curier care livra mâncare.

Șoferul nu era la volan, lăsase motorul pornit ca mașina să se încălzească. Agentul a luat mașina și a plecat, iar proprietarul a sunat la poliție pentru a reclama furtul.

Agentul a fost urmărit și oprit în trafic chiar de colegii lui, după ce parcursese aproximativ 5 kilometri. A fost testat pentru consum de alcool și droguri, iar ambele teste au fost pozitive, spun anchetatorii. Polițistul a fost dus la IML pentru a i se preleva probe. Din primele informații, el avea o alcoolemie de 0,35 miligrame în aerul expirat și ar fi consumat heroină.

Buimac și încălțat cu papuci în plină iarnă, agentul a încercat să le explice colegilor polițiști că este vorba de o eroare. Nu s-ar fi drogat, a susținut el, ci doar ar fi mâncat covrigi cu mac. Doar că pretextul bărbatului care nici măcar nu știa cum a ajuns la volanul mașinii furate, nu i-a convins pe polițiști.

Pe numele lui a fost deschis dosar penal. În prezent el este în libertate, dar va fi chemat la audieri. Totodată, față de el a fost dispusă și cercetarea disciplinară, nemaiavând voie să lucreze momentan ca agent în teren.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel