EXPLICAȚIA ministrului Leș, după ce a fost SURPRINS pe TELEFON în timp ce MILITARII îi dădeau ONORUL

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Gabriel Les_ sursa: bistriteanul.ro
Gabriel Les_ sursa: bistriteanul.ro

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, a dat o explicație după ce a fost surprins stând pe telefon, în timp ce militarii întorşi din Afganistan îi dădeau onorul. 

„Vineri, 1 martie, la Bistrița am avut onoarea de a participa la ceremoniile ocazionate de revenirea în tară din teatrul de operații din Afganistan a Batalionului 812 Infanterie "Șoimii Carpaților".

Prețuiesc fiecare moment petrecut alăturii de militarii noștri, iar în semn de respect pentru realizările lor, ce aduc cinste României, voi continua să le fiu alături. Regret nespus clipa de neatenție de la finele ceremoniei, când vreme de cateva secunde am fost nevoit sa iau act de un mesaj urgent.

Citește și Ministrul Apărării, GAFĂ de proporţii. Ce a făcut Leș în timp ce militarii îi dădeau onorul

Va asigur că acord importanța cuvenită unor momente de o asemenea solemnitate, și regret totodată că am oferit prilejul vânătorilor de controverse să speculeze o imagine extrasă din context. Ceremonia de la Bistrița a emanat distincție, punând încă o dată în valoare resursa cea mai de preț a Ministerului Apărării Naționale: oamenii!”, a scris Leș pe pagina de Facebook.

Ministrul Apărării a fost surprins, recent, în timp ce stătea cu ochii pe telefonul mobil, chiar în timp ce prin fața sa defilau militarii întorși din Afganistan.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel