Experienţa unei chinezoaice care se afla la întâlnire, în casa unui potenţial iubit. Au intrat în carantină

Alexandru Ichim |
Data publicării:
Fotografie creată de SHVETS production, de la Pexels
Fotografie creată de SHVETS production, de la Pexels

Eşti la cină în casa unui potenţial iubit, nu foarte vorbăreţ, când autorităţile sanitare plasează în carantină cartierul până la noi ordine: aceasta a fost ghinionul de care a avut parte o chinezoaică care şi-a împărtăşit experienţa inedită pe reţelele de socializare, relatează AFP.

China se confruntă cu mai multe focare de coronavirus cu variantele Delta şi Omicron, care, deşi foarte limitate, sunt combătute de autorităţi cu măsuri drastice. Metropola Zhengzhou (centru) se află în "ochiul furtunii", după ce a raportat circa 100 de cazuri de COVID-19 începând de săptămâna trecută, scrie Agerpres. 

Unele zone ale oraşului au fost izolate miercuri, 5 ianuarie...chiar în momentul în care domnişoara Wang lua cina în casa unui tânăr, cu care mama sa îi aranjase o întâlnire.

"Imediat după ce am ajuns în Zhengzhou, a apărut un focar de infecţie, iar complexul său de apartamente a fost plasat în lockdown. Nu puteam pleca din casa lui", a declarat ea marţi pentru publicaţia chineză The Paper.

Wang venise în oraş pentru săptămână cu scopul de a se întâlni cu mai mulţi potenţiali iubiţi.

"Pentru că îmbătrânesc, familia mea a vrut să-mi prezinte zece potenţiali parteneri. Al cincilea a vrut să-şi arate abilităţile de bucătar, aşa că m-a invitat la el acasă la cină".

Experienţă stânjenitoare de lockdown



Domnişoara Wang a postat pe internet filmuleţe care documentează această experienţă stânjenitoare de lockdown. În ele se poate vedea cum bărbatul găteşte pentru ea, face treburi casnice sau lucrează la calculator în timp ce Wang se odihneşte. Flacăra iubirii întârzie însă să apară, constată aceasta.

"În afară de faptul că este tăcut ca un trunchi de copac, nu este rău", a povestit ea pentru The Paper. "Chiar dacă mâncarea lui nu este foarte bună, este motivat să gătească şi asta cred că este bine", comentează ea, fără a dezvălui vârsta, numele complet sau identitatea bărbatului.

Pe reţeaua de socializare chineză Weibo, experienţa lui Wang a avut milioane de vizualizări, însă atenţia intensă a presei a determinat-o să elimine filmuleţele de pe internet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel