Exemplul doctorului Musta de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Doctor Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara a ajuns să fie extrem de apreciat după succesul cu care a gestionat spitalul, în ultimele săptămâni de pandemie, dar și după rata de vindecări de coronavirus.

Se știe că în ultimul timp, mai multe spiatle din țară au intrat în carantină după ce zeci de medici și asistente au fost infestați cu coronavirus. În mare parte, aceste spitale sunt manageriate deficitar.

Jurnalista Oana Stănciulescu scrie pe pagina ei de socializare că exemplul doctorului Musta din Timișoara ar trebui urmat și de alții.

"Poate afla si alti manageri de spital ce trebuie sa faca
Doctor Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara:
Eu cred că cheia succesului este de a stabili exact regulile: cum să te protejezi, care e structura spitalului, cum trebuie să modifici actvitatea în spital, să împiedici infectarea personalului medical. În momentul când există o organizare serioasă, riscul de a te îmbolnăvi este mic. Dacă nu există, atunci vedeți că se întâmplă și situații în care, din păcate, conform statisticii, suntem țara cu cei mai mulți medici sau personal medical infectat, raportat la numarul de pacienti", scrie jurnalista.

citeste si

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel