EXCLUSIV  EXCLUSIV. Alin, dispărut de două săptămâni în Germania. Familia îl caută cu disperare: „M-a anunțat șoferul microbuzului care trebuia sa îl aducă acasă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român, în vârstă de 43 de ani, este dispărut de două săptămâni în Germania.

Alin Heghibeli, originar din județul Mureș, a dispărut din data de 26 august, în Frankfurt. Fiind singur, fără familie, ruda apropiată a românului este nepoata sa, Simina Demeter, care abia ieri a aflat că unchiul ei e dispărut. Vestea a căzut ca un trăsnet.

„M-a sunat șoferul de la microbuzul care trebuia sa îl aducă în România și ne-a anunțat ca șeful lui l-a dat afara de la serviciu. Șoferul microbuzului încearcă de două săptămâni să dea de el și nu reușește. Inițial a crezut că a venit cu alt mijloc de transport, însă în România nu a ajuns”, a povestit Simina pentru StiriDiaspora.ro.

 

„Un băiat a spus că a mers să scoată bani pentru drum, altul că a ieșit la plimbare”

 

Alin locuia în Frankfurt la periferia orașului, de un an de zile și muncea în construcții la o firmă din zonă.

„Nu cunoștea foarte bine orașul. Tot ce pot să spun este că îi plăcea alcoolul și jocurile de noroc, iar acest lucru ma duce cu gândul sa nu se fi împrumutat cu bani și sa nu îi mai fi înapoiat. Prieteni îi avea doar pe colegii de la serviciu, iar de dușmani nu știu. Colegii lui spun că el înainte să plece a ieșit la plimbare și avea actele la el. Un băiat a spus că a mers să scoată bani pentru drum, altul că a ieșit la plimbare. Un coleg a spus că era foarte afectat de faptul că și-a pierdut locul de muncă”, a mai povestit Simina.

 

Familia își pune toate speranțele în autorități și în toți românii

 

Nepoata lui Alin spune că încă nu a anunțat autoritățile întrucât abia ieri a aflat și că va începe demersurile necesare pentru a-l găsi cât mai repede pe unchiul ei. 

Familia își pune toate speranțele în autorități și în toți românii care l-au văzut sau care l-ar putea vedea. 

Pentru orice informație, oricât de mică ar fi, puteți să scrieți un mesaj pe pagina de Facebook StiriDiaspora, iar noi vom transmite familiei.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel