EXCLUSIV  EVADARE ca în filme dintr-un penitenciar din Portugalia. Un ROMÂN povestește situația din interior

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Alexandru Glass, un român închis într-un penitenciar din Portugalia, povestește, pentru stiridiaspora.ro, cum un portughez a încercat să evadeze, ieri seară, din închisoarea din Castelo Branco.

Portughezul era închis de câteva luni și avea de executat o pedeapsă de 9 ani pentru trafic de droguri și furturi de mașini. 

„A încercat un luxemburghez să evadeze. A săpat peretele și l-au prins gardienii”, povestește Alexandru.

Potrivit acestuia, bărbatul s-ar fi chinuit mai bine de o lună, cu o șurubelniță, să iasă din camera de închisore săpând un canal în perete. 

„A săpat din camera lui de la etajul 1 cu o șurubelniță. Săpa de o lună și ceva. I-au găsit tot cimentul în dulap. Gardienii știau de ieri că cineva sapă pentru că au stat toată noaptea să îl aștepte până a ieșit. Nu era canalul gata și l-au așteptat de cealaltă parte a peretelui. Și-au dat seama că cineva sapă pentru că ieri a căzut o cărămidă în curtea penitenciarului. Probabil portughezul a bătut prea tare”, a mai precizat Alexadru pentru stiridiaspora.ro.

De asemenea, autoritățile din penitenciar ar fi tăiat toate liniile telefonice pentru ca deținuții să nu poată suna pe nimeni.

„Au tăiat liniile telefonice de aici sa nu poată suna nimeni. E plin de televiziune și ne-au mutat pe toți în alte camere”, a mai spus Alexandru. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel