Eugen Tomac (PMP): „Doar NECONFLICTUALA marionetă prim-ministru nu a înțeles că nu poate exporta chiar orice din PSD la Bruxelles”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Eugen Tomac, liderul PMP, comentează eșecul Rovanei Plumb, care nu a trecut de Comisia juridică a Parlamentului European, după ce a fost susținută de Guvernul Dăncilă să ajungă pe lista de comisari europeni ai Ursulei von der Leyen.

Eurodeputatul Eugen Tomac, președintele PMP, afirmă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că „doar neconflictuala marionetă prim-ministru nu a înțeles că nu poate exporta chiar orice din PSD la Bruxelles”, în contextul în care Rovana Plumb, nominalizarea Guvernului Dăncilă pentru postul de comisar european al Transporturilor, a fost respinsă de către Comisia juridică din Parlamentul European.

„Am spus de la început ca Rovana Plumb este un candidat vulnerabil pentru funcția de comisar european. Doar «neconflictuala» marioneta prim-ministru nu a înțeles că nu poate exporta chiar orice din PSD la Bruxelles.

Verdictul este clar: fără Rovana în Comisia Europeană, lucru care trebuie reproșat și doamnei presedinte Ursula von der Leyen, care a acceptat sa o trimită in PE, știind că exista acest risc. În mod similar, consider că toți candidații pentru Comisia Europeană, cu vulnerabilități la pachet, propuși de state precum Franța sau Belgia, trebuie înlocuiți, pentru credibilitatea UE”, a scris Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel