Ești bogat și nu știai! Lucruri pe care le ai acasă și valorează mai mult decât îți imaginezi

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Ești bogat și nu știai! Lucruri pe care le ai acasă și valorează mai mult decât îți imaginezi
Ești bogat și nu știai! Lucruri pe care le ai acasă și valorează mai mult decât îți imaginezi

Dacă ești unul dintre oamenii care păstrează o cantitate imensă de lucruri în adâncul dulapului, am noutăți pentru tine pentru că ai putea lăsa praf pe comori grozave pe care orice colecționar le-ar cumpăra la un preț mare. Aici vă spunem care sunt acele lucruri pe care le aveți acasă și care valorează mai mult decât vă imaginați.

Cărți

 

Dacă aveți prima ediție a unei cărți în bibliotecă, considerați-vă foarte norocos. De exemplu, pe E-Bay unele versiuni se vând și cu mii de euro. Cu toate acestea, nu trebuie să fie cărți foarte vechi, deoarece chiar și unele din seria Harry Potter pot avea o valoare destul de mare.

 

Mașini de scris

 

Nu glumesc, mașinile de scris sunt unul dintre acele lucruri pe care le ai acasă fără să știi cât pot valora. Unii colecționari pot plăti până la 4.000 euro pentru unul dintre acestea, deși bineînțeles, totul depinde de modelul și starea în care se găsește.

 

Vinil

 

Plăcile vinil, precum cele pe care le foloseau bunicile noastre, pot obține prețuri scandaloase pe site-urile de licitații și vânzări online. De fapt, unele pot valora mai mult de 5.000 euro.

 

iPod Classic

 

Dacă atunci când Apple a lansat primul Ipod, una dintre cele mai inovatoare creații ale sale la acea vreme, ai fost unul dintre cei care l-a cumpărat și l-a păstrat în stare bună în tot acest timp… Felicitări! Este unul dintre lucrurile pe care le poți vinde la un preț grozav (crezi sau nu).

Dacă o cauți pe internet, vei observa că unele se vând cu 4.000 euro.

 

Walkman

 

Ai un walkman în vreunul dintre sertarele tale? Trebuie să știți că, odată cu creșterea a tot ce este vintage, aceste articole au devenit din nou foarte populare, motiv pentru care acum se vând cu aproximativ 2.500 euro.

 

Filme Disney pe VHS

 

Îți amintești filmele pe VHS? Dacă aveți acasă unele dintre acestea cu totul și cutie, felicitări pentru că vânzătorii EBay cer nimic mai mult și nimic mai puțin decât suma modestă de 25.000 euro pentru Los Dálmatas pe VHS (printre alte titluri populare).

 

Furbies

 

Faimoșii Furbies de la sfârșitul anilor 90, nu erau doar un boom la acea vreme pentru că acum au devenit unul dintre articolele pe care le ții acasă și și-au crescut semnificativ valoarea.

De exemplu, Furby negru este la vânzare cu peste 1.000 euro, în timp ce menta cu păr de Tiger ajunge la 37.000 de euro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel