Escrocheria cu televizoarele din parcare: "Îți zice că are în dubă modele 2023 de vânzare și te cheamă să le vezi"  

Narcis Popa |
Data publicării:

Un român din Anglia spune că a fost la un pas să fie păcălit de un irlandez, care face escrocherii cu televizoare în parcare. 

Românul se afla într-o parcare unde își alimenta vehiculul electric. Unul dintre escroci racolează posibili "clienți" într-o mașină sport parcată aproape de intrarea din magazine, iar celălalt stă la dubă și așteaptă victimele

"Să vă spun o nouă escrocherie acum, februarie 2023. E un individ care îți zice ca are televizoare de vânzare, ultimele modele de Samsung. Bărbatul spune că face livrări și dă impresia că le-ar fi furat și ar fi dispus sa le dea pe sume foarte mici. Celălalt individ, unul îmbrăcat în albastru e cu el și acum încearcă să păcălească pe altcineva. Am vrut să văd și eu televizoarele, am întrebat dacă are și cu diagonala de 75 de inch Au spus că da, au. M-am dus la duba și erau niște televizoare frumoase cu panouri mari, Qled, împachetate frumos. Erau vreo 10 televizoare așa, toate dimensiunile. Am luat unul din televizoare și doar l-am ridicat puțin. Avea, cred, 5 kilograme. L-am ridicat cu două degete. Le-am zis ca nu cred că ce vând ei are diagonala de 65 de centimetri și nici cel mai mare nu e de 75 de centimetri. Le-am zis că nu au cum să fie atât de ușoare și mi-au zis că așa sunt noile modele că sunt mai ușoare, nu au ramă, sunt mai mici. Avea omul poveștile la el, m-a luat bine de tot, dar nu poți să prostești un român așa de ușor. Pe ăla de 75 de centimetri mi-a zis că vrea 400 de lire. Păi dacă era unul de 75 de inch acolo, mă duceam și scoteam imediat și-i dădeam banii. Eu știu că numai pe ala de 65 am dat 1500 acum doi ani, un Samsung Qled. Deci atenție în parcări, spun ei că sunt irlandezi, vor încerca să vă racoleze. 

Din câte se pare însă, escrocheria este sub diverse variante. În timp ce românul din Anglia spune că televizoarele nu ar fi ceea ce pretind escrocii că sunt, alții au povestit că de fapt televizoarele sunt cumpărate sparte. Cel mai probabil victimelor li se arată televizoare bune și le sunt date televizoare sparte, cumpărate la prețuri derizorii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel