Eroul român din Italia, PREMIAT de polițiști după ce i-a salvat

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Eroul român care a salvat doi polițiști din Lecce a fost premiat, iar poza și identitatea sa au fost făcute cunoscute de presa italiană. 

Chestorul Laricchia a dorit să-l invite în această dimineață, în biroul său pe românul Fănel Viorel Drăgan, de 30 de ani, pentru a-i mulțumi personal pentru curajul si altruismul de care a dat dovadă cu ocazia atacului comis de un nigerian de 24 de ani lângă gara din Lecce.

„Acest băiat se află în țara noastră sa caute de lucru. Aș aprecia dacă frumoasa noastră comunitate i-ar găsi un loc de muncă acestui tânăr pentru a se integra în societate," a spus chestorul. 

Reamintim că evenimentul în urma căruia românul a devenit erou s-a petrecut lângă gara din Lecce, acolo unde oamenii legii au fost la un pas sa fie linșați de un nigerian de 24 de ani.

Polițiștii italieni l-au oprit pe tânărul nigerian pentru a-l legitima, însă acesta a răspuns agresiv. Primul impuls a fost să arunce cu o piatră de trei kilograme pe polițiștii care nu știau cum să se apere. Ar fi urmat apoi și o încăierare, dacă Fănel Viorel Drăgan, care se afla în acel moment în  zonă n-ar fi profitat de un moment în care nigerianul nu era atent și n-ar fi sărit asupra lui.

Românul a sărit pe el și a dat răgaz polițiștilor să intervină și să-l încătușeze. Conaționalul nostru s-a lovit ușor însă nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel