VIDEO. MII de oameni și-au luat rămas bun de la Nicoleta, românca UCISĂ cu sălbăticie în Italia

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Mii de oameni au venit să-și ia rămas bun de la Nicoleta, tânăra de doar 25 de ani care şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic în Italia.

Nicoleta Indelicato, românca ucisă cu sânge rece în Italia a fost înmormântată astăzi, într-o atmosferă impresionantă. Mii de oamenii au venit la Marsala pentru a-și lua rămas bun de la tânăra de 25 de ani care a fost înjunghiată și apoi arsă de vie pe un câmp de către prietena ei și iubitul acesteia.

 

"Vei rămâne mereu în inima noastră"

Primarul localității Marsala a transmis un mesaj emoționant celor care au participat la funeralii. Acesta a spus, plângând, că românca va rămâne tot timpul în inima comunității unde trăia.

Toate magazinele din localitate au fost închise, în semn de doliu pentru Nicoleta, în timp ce mii de oameni au mers în urma sicriului, de la biserică până la cimitirul Itria.

 (w670)

Cum s-a întâmplat crima

În noaptea dintre sâmbăta spre duminică, Nicoletta Indelicato a fost ucisă cu doisprezece lovituri de cuţit, informează observator.tv. Nu şase, atât cât s-a spus iniţial. Torutura a continuat, Nicoletta fiins arsă cu ţigara. Apoi, a fost stropită cu benzină și incendiată.

Legiştii din Marsala au descoperit că lovituri cauzatoare de moarte au fost cele din spate, lama ajungând la plămâni, şi din gât, fiindu-i tăiată jugulara. În timp ce încerca să se apere, Nicoletta a fost tăiată la mâni şi umăr.

Se pare că tânăra era deja moartă când ucigașul a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc. Acestea sunt rezultatele autopsiei efectuate la morga cimitirului din Marsala, de Stefania Zerbo, de la Institutul de Medicină Legală din Palermo.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel