Emerich Jenei a explicat de ce nu a refuzat autograful de la Dan Barna: „E o chestiune de inteligență”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
captura foto ebihoeranul.ro
captura foto ebihoeranul.ro

Emerich Jenei a avut o reacție diplomată după dialogul cu Dan Barna, în care liderul USR s-a oferit să-i dea un autograf. Fostul mare antrenor a dat de înțeles că e semn de inteligență să nu refuzi o astfel de ”ofertă” chiar dacă ea e cel puțin... ciudată.

Jenei a avut o intervenție telefonică în emisiunea B1 TV „Bună, România!”, moderată de jurnaliștii Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir.

Întrebat dacă Barna l-a recunoscut, Jenei a răspuns: „sigur că da!".

De asemenea, întrebat dacă îl simpatizează pe candidatul USR-PLUS la prezidențiale, fostul mare antrenor a afirmat: „Păi, da. Acum vreau să vă spun ceva: au fost mai mulți prieteni de-ai dânsului sau mai bine zis oameni care îl votează și eu i-am... fiind orădeni, m-au recunoscut. Eu am stat de Vorbă cu domnul Barna, i-am urat succes și, pe urmă, a venit problema cu... mă rog...".

Citește și Denise Rifai sare la gâtul lui Dan Barna: „De ce acest Hagi al antreprenorilor români împarte, mai nou, autografe?"

Întrebat cum i s-a părut gestul lui Barna de a-i oferi tocmai lui un autograf, Emerich Jenei a răspuns: „Vreau să vă spun că e o chestiune de inteligență că nu îl refuzați".

Acesta a mai precizat, pentru B1 TV, că nu e prima dată când un politician se oferă să-i dea un autograf: „Da, acum o lună-o lună jumătate, Petre Roman a venit la Oradea și tot așa, pe bulevard, ne-am văzut. Am fost cu soția. Mă rog, l-am cunoscut mai mult și am stat de vorbă cu dânsul și știți cum e...".

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel