Emanuel și Florin au murit sub un TIR. Ambii erau pompieri: „Au dăruit mereu cel mai de preț dar - VIAȚA!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Doi pompieri români au sfârșit miercuri noaptea, într-un accident cumplit, în Caraș-Severin.

„Astăzi, 03 septembrie, colectivul pompierilor mehedințeni a fost zguduit de o veste cutremurătoare. Doi salvatori, doi camarazi, plt. adj. Emanuel IONESCU și plt. maj. Florin ANDRIȚA, și-au pierdut viața, în urma unui tragic accident de circulație petrecut azi-noapte, în județul Caraș Severin.

Cuvintele sunt puține pentru a descrie faptele acestor OAMENI, care s-au dovedit a fi eroi prin acțiunile întreprinse în sprijinul semenilor, nu numai la locul de muncă, dar mai ales în timpul liber.

Pentru ei, vocația de a fi pompier s-a reflectat permanent în activitățile desfășurate, reușind să redea speranță celor aflați la nevoie și, mai mult decât atât, să dăruiască cel mai de preț dar - “VIAȚA” , atât pe timpul intervențiilor, cât și prin implicarea în numeroase campanii de donare de sânge.

Cu sufletele îndurerate, transmitem condoleanțe familiilor greu încercate și ne rugăm bunului Dumnezeu să-i primească alături de îngeri.

În memoria colegilor noștri, aflați în timpul liber în momentul producerii accidentului, toate efectivele inspectoratului au ținut un moment de reculegere”, au transmis reprezentanții ISU Mehedinți pe pagina de Facebook.

Emanuel și Florin, în vârstă de 40 de ani fiecare, au intrat cu viteză sub semiremorca TIR-ului parcat regulamentar în afara părții carosabile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel