Elveția. Un român a creat haos și ambuteiaje pe autostradă: Tone de mâncare pentru pisici împrăștiate pe caldarâm

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O coliziune prin surprindere a provocat un blocaj în trafic pe autostrada A3, zona Rheinfelden. Un camion condus de un român a intrat în coliziune cu altul.

Joi, 12 august, pe autostrada A3, în direcția Basel, două camioane au fost implicate într-o coliziune laterală. Nimeni nu a fost rănit, dar  ambele vehicule au fost avariate, anunță poliția cantonală din Aargau.

Joi, la scurt timp după ora 13.00, a avut loc o coliziune pe autostrada A3, în direcția Basel. Un român în vârstă de 36 de ani și-a oprit camionul pe urgență din cauza unei defecțiuni.

Acesta a intrat în coliziune laterală cu un vehicul articulat condus de un francez de 45 de ani, care circula pe banda normală. În urma coliziunii, o semiremorcă a fost avariată, iar un euro-palet cu mâncare pentru pisici a fost împrăștiat pe banda de urgență și pe banda de mers.

Nimeni nu a fost rănit. Ambele vehicule au suferit pagube materiale. Coliziunea a provocat un ambuteiaj în direcția Basel.

Traficul nu a putut circula decât pe o singură bandă. Căile de circulație au fost redeschise aproximativ două ore mai târziu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel