Elveția. Un renumit club de noapte, transformat în centru de transfuzie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
club_de_noapte_elvetia
club_de_noapte_elvetia

Un cunoscut club de noapte elveţian închis ca urmare a restricţiilor impuse în urma pandemiei de COVID-19 a fost transformat în centru temporar de transfuzie sanguină, informează Reuters.

 

Candelabrele care obişnuiau să lumineze ringul de dans pentru mii de petrecăreţi la clubul de noapte MAD din oraşul Lausanne fac acum lumină asistentelor medicale care recoltează sânge, în timp ce pe fundal rulează piese de Queen, Bee Gees şi Michael Jackson, notează Agerpres.

„A fost aproape sfâşietor să vezi un loc ca acesta, cu o istorie de aproape 35 de ani, adormit pentru atât de mult timp”, povesteşte managerul Igor Blaska. Clubul de noapte din cartierul Flon, în mod normal în centrul vieţii de noapte a oraşului, este închis de aproape 10 luni din cauza restricţiilor care vizează limitarea răspândirii COVID-19.

Elveţia a fost puternic lovită puternic de al doilea val de al pandemiei. În total, ţara a raportat de la începutul pandemiei peste 350.000 de infecţii şi peste 5.000 de decese asociate noului coronavirus.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel