Elveția. Un camionagiu român a rămas blocat într-un pasaj subteran din Zurich: Plafonul TIR-ului s-a făcut acordeon / FOTO

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un camion românesc a intrat într-un pasaj subteran din Zurich și a rămas blocat.

Marți dimineață, șoferul unui camion a rămas blocat într-un pasaj subteran în apropiere de Altstetten, în Zurich. Acesta a judecat greșit înălțimea. Românul nu a fost rănit în urma accidentului.

Pasajul subteran din Zurich Altstetten, în apropiere de Bändliweg, în direcția Grünauring, a devenit o capcană pentru un șofer de camion. Acesta a rămas blocat cu vehiculul - deoarece a depășit înălțimea admisă de 3,2 metri.

"Se pare că șoferul camionului a făcut o eroare de calcul destul de gravă", a declarat un martor pentru "20 Minuten". El nu a văzut accidentul, dar a simțit vibrațiile din clădire.

Ghinion curat pentru un camionagiu român în Zurich

 

Șoferul a reușit să iasă singur din situația dificilă după ceva mai puțin de o oră, dar camionul a fost destul de avariat, după cum mai spune martorul: "Era tot răsucit și îndoit - trebuie să fi mers cu cel puțin viteza maximă, în zona marcată 30".

Cu toate acestea, poliția orașului a ajuns destul de repede la fața locului și a avut grijă de situație. "După aproximativ o oră, șoferul a reușit să se elibereze din situația în care se afla“.

Poliția orașului Zurich a confirmat o operațiune corespunzătoare la fața locului. Potrivit unui purtător de cuvânt, verificările privind capacitatea șoferului de a conduce vor avea loc în cadrul obișnuit al unui accident de circulație.

2. -imagine fara descriere- (camion-roman-elvetia.PNG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel