Elveția. Un român a băgat în spital doi polițiști, după ce i-a atacat cu o bară de fier

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Elveția. Un român a băgat în spital doi polițiști, după ce i-a atacat cu o bară de fier.
Elveția. Un român a băgat în spital doi polițiști, după ce i-a atacat cu o bară de fier.

Un român, solicitant de azi în Heerbrugg, a atacat doi polițiști cu o bară de fier. Evenimentul a avut loc duminică după-amiază. Toate persoanele implicate în altercație au fost rănite. Atacatorul român s-a ales cu dosar penal. Cei doi polițiști și atacatorul a fost transportați la spital, transmite poliția cantonală St.Gallen. 

Potrivit sursei citate, bărbatul mergea pe trotuar, împingând o bicicletă, când o patrulă a vrut să-l verifice. Bicicleta era încărcată cu saci atât pe ghidon, cât și pe portbagaj. "Când cei doi polițiști, de 28 și, respectiv, 35 de ani, l-au oprit pe bărbat, acesta a luat brusc o bară de fier și i-a atacat pe ofițeri”, a transmis Poliția cantonală St.Gallen. 

Ambii polițiști au fost răniți. Cu toate acestea, oamenii legi au reușită să-l rețină pe atacatorul român, care, la rândul său, a fost rănit. Unul dintre cei doi polițiști a fost rănit la un braț, iar cel de-a doilea - la cap. Ambii au fost duși la spital cu ambulanța.

Citeste si. Trei români, judecaţi după ce au sechestrat, bătut şi şantajat un om de afaceri ca să renunţe la peste un milion de euro (DNA)

Atacatorul român, în vârstă de 45 de ani, solicitant de azil, a fost transportat și el la spital cu leziuni la cap, mai transmite poliția cantonului. Procedura penală a fost deschisă de către procurorul din cantonul St.Gallen. Cei doi polițiști au fost externați, iar românul a fost arestat.  

Un caz asemănător a avut loc în Italia  la sfârșitul lunii aprilie. Un român, care a fugit din arest la domiciliu, s-a îmbătat și a atacat o patrulă de carabinieri

 

Italia. Un român, care a fugit din arest la domiciliu, s-a îmbătat și a atacat o patrulă de carabinieri

 

Momente de tensiune  la Pisciotta. Carabinierii au fost solicitați să intervină după ce un bărbat beat, de origine română, căzuse pe o stradă. 

La vederea patrulei de carabinieri, bărbatul a devenit agitat și a încercat să-i atace. În plus, bărbatul a sărit la bătaie și la medicii, care au ajuns la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Nu rata si: Italia. Un moldovean care își agresa iubita și creștea droguri în ghiveci, săltat de polițiști după un scandal

Într-un final, românul a fost blocat și identificat. La finalul cercetărilor, carabinierii au stabilit că românul trebuie să se afle în arest la  domiciliu, de unde fugise, relatează  salernotoday.it.

Drept urmare, bărbatul a fost arestat, acuzat că a evadat din arest la domiciliu, unde trebuia să se afle, dar și că a opus rezistență unui funcționar public. Parchetul Vallo della Lucania a fost anunțat despre acest incident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel