Eliminare Chefi la Cuțite 6 iunie 2023. Doi concurenți au fost eliminați. Cea mai bună farfurie, cu cel mai slab punctaj

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Marți, 6 iunie 2023 a avut loc o nouă eliminare la Chefi la Cuțite. Scărlătescu a avut o revenire spectaculoasă în această seară. 

Concurenții au avut de gătit în această seară pe palete de culori pentru că juriul a fost format din artisti plastici. Câștigatorul primei probe și cel care a avut privilegiul să împartă culorile echipelor a fost Cătălin Scărlătescu. 

Astfel, Scărlătescu i-a dat lui Florin Dumitrescu să gătească cea mai grea culoare: trei nuanțe de mov. Lui Sorin Bontea i-a dat să gătească folosind nuanțe de verde, iar Scărlătescu a păstrat pentru el și echipa lui alb, galben și portocaliu. 

"Abia după ce le-am dat culorile mi-am dat seama că am greșit: ar fi trebuit să le dau invers," a spus Cătălin Scărlătescu. Sorin Bontea și-a folosit și o amuletă la jumătatea probei și a obligat celelalte echipe să gătească cu o singură mână până la finalul probei. 

De departe, cea mai spectaculoasă farfurie a fost cea reușită de Florin Dumitrescu. Chiar și Bontea și Scărlătescu au recunoscut că din punct de vedere al designului, Florin Dumitrescu a reușit să facă alături de cei din echipa lui o farfurie foarte frumoasă. Din păcate pentru el, gustul nu a fost pe măsura frumuseții farfuriei, iar Dumitrescu a obținut cel mai mic punctaj, adică doar o farfurie. Așadar, cea mai spectaculoasă farfurie din această seară a obținut cel mai slab punctaj. 

3. -imagine fara descriere- (eliminare-chefi-la-cutite-6-iunie-2023-dumitrescu.jpg)

În cele din urmă învingător a ieșit Cătălin Scărlătescu cu nu mai puțin de șapte farfurii, după ce seara trecută nu obținuse nici măcar o farfurie. Sorin Bontea s-a clasat pe locul doi cu trei farfurii obținute. Scărlătescu a mărturisit că a vrut portocaliul de la bun început având în cap să gătească somon. Dumitrescu a fost însă obligat să folosească multă varză pentru a-i ieși nuanțele de mov, probabil și de aici gustul care nu prea le-a placut juraților. 

2. -imagine fara descriere- (eliminare-chefi-la-cutite-6-iunie-2023-bontea.jpg)

Chefi la Cuțite 6 iunie 2023. Proba duelului și eliminarea

Astfel, după cele mai puține probe câștigate în acest sezon, Scărlătescu poate sta liniștit în una din cele mai dificile seri și asta pentru că Gina Pistol a anunțat că vor fi eliminați doi concurenți. La duel au intrat echipele lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. La duel, concurenții au tras bilețele cu preparate care trebuie să fie vedete în farfurie. Dacă în urmă cu o zi concurenții s-au menajat și nu au încercat să se blocheze între ei, lucrurile au stat foarte diferit în această seară. 

Iată punctajele obținute în această seară:

George de la Dumitrescu(fost la Bontea) - 9 puncte. George a primit din nou de gătit tapioca, după ce în urmă cu o seară a obținut cel mai mic punctaj cu tapioca, doar retragerea lui Iustin făcând ca George să nu fie eliminat. Astfel, el a ajuns în locul lui Iustin în echipa lui Dumitrescu, părăsind echipa lui Bontea. 

Matthew, de la Bontea - 10 puncte

Nina de la Bontea - 12 puncte

Laurențiu, cuțitul de aur al lui Dumitrescu -10 puncte

Constantin de la Dumitrescu - 13 puncte

Luna de la Bontea - 12 puncte 

Mihaela de la Dumitrescu - 13 puncte 

Monica de la Bontea - 10 puncte 

Stelian de la Dumitrescu - 8 puncte 

Adriana de la Bontea - 8 puncte 

Se pare că unul dintre eliminați este doamna Mariana din echipa lui Florin Dumitrescu. Urmează să aflăm și cel de-al doilea eliminat al serii. 

Așadar eliminați sunt Mariana de la Dumitrescu cu 5 puncte și Florin de la Bontea tot cu 5 puncte. Florin a mai obținut o dată cel mai slab punctaj, dar a fost salvat de o amuletă a lui Bontea. 

Iată fotografiile celor doi eliminați din această seară: 

4. -imagine fara descriere- (mariana-dumitrescu.jpg)

5. -imagine fara descriere- (eliminat-x-542.jpg)

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel