El este tânărul găsit împușcat într-o mașină din Roman: „Un om deosebit”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
El este tânărul găsit împușcat într-o mașină din Roman: „Un om deosebit”
El este tânărul găsit împușcat într-o mașină din Roman: „Un om deosebit”

Scene șocante s-au derulat marți seară într-un parc din Roman. Un bărbat de 30 de ani a fost găsit împușcat în mașina tatălui său.

Omul își dăduse deja ultima suflare când medicii au ajuns la fața locului. Polițiștii, chemați și ei de urgență, au descoperit lângă victimă o armă de foc.

Nu se întunecase incă în momentul în care în Parcul Central din Roman a răsunat un foc de armă. Câțiva tineri care erau pe terenul de sport de acolo au zărit în mașina parcată victimă și au sunat la 112. În numai câteva minute, un echipaj de la Ambulanță a intervenit, dar pentru bărbat era deja prea târziu.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că este vorba despre un bărbat de 30 de ani care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul gâtului. Echipajul de la Ambulanță a constatat decesul. La fața locului a fost identificată și o armă”, a precizat Ciofu Ramona, IJP Neamţ.

 

Soția și mama lui au suferit un șoc

 

Într-un suflet, la fața locului a ajuns și familia omului. Soția și mama lui au suferit un șoc în momentul în care au aflat ce s-a întâmplat și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Un om deosebit. Băiat tânăr, avea viitorul în față, avea familie. Nevastă tânără și copil mic, de doi ani. Cred că e accident. Nu poate să știe nimeni”, a povestit un bărbat la Știrile PRO TV.

Potrivit apropiaților, bărbatul lucra la magazinul de arme și muniție aflat la doi pași de locul în care era parcat autoturismul.

Reporter: ”Credeți că e vorba de un accident?”

Bărbat: ”Da, clar. Eu cred.”

Polițiștii au împânzit zona și au adunat probe, iar mașina a fost ridicată pentru a fi cercetată cu atenție. Între timp, trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru necropsie. Deocamdată sunt luate în calcul atât varianta sinuciderii, cât și cea a unui accident.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel