El este românul omorât după ce a coborât din autocarul care-l aducea din Italia. Lucian venise acasă după 13 ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Lucian C. este românul care a murit în tragicul accident de pe drumul european, E583, în județul Iași.  Românul se întorcea casă după 13 ani petrecuți în Italia, când, foarte aproape de casă, a coborât din autocar în miez de noapte şi a vrut să traverseze şoseaua pentru câteva secunde.  O mașină care circula cu mare viteză l-a spulberat, bărbatul murind pe loc .

Bărbatul ucis la Bălțați, în comuna ieșeană Sârca, de un șofer care nici nu a oprit să vadă ce a făcut, se întorsese acasă după 13 ani de când a plecat din țară, potrivit tatălui său, un bărbat de 72 de ani.

Vezi și: Momentul teribil în care un român a fost spulberat pe şosea. Coborâse din autocarul care-l aducea din Italia - VIDEO

„El nu a mai venit acasă de 13 ani. Acum a venit să-și schimbe actele. Știam că trebuie să vină, nu știam exact în ce zi, dar știam că trebuie să ajungă. Iată că s-a întâmplat nenorocirea…”, a spus tatăl bărbatului ucis pentru BZI.

Lucian era căsătorit și avea o fată ce urma să împlinească în toamnă 18 ani. „El era căsătorit, avea o fată care acum, în toamnă, va face 18 ani… Muncea în construcții, avea casa lui aici, la Țigănași”, a mai spus tatăl bărbatului.

EL este românul UCIS după ce a coborât din AUTOCARUL care-l aducea din ITALIA

 

Familia lui Lucian este revoltată de faptul că șoferul care l-a ucis nici nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat. „Eu am înțeles că fiul meu a fost vinovat, dar șoferul ăla nu putea măcar să oprească? Să spună că îi pare rău sau ceva. Nu înțeleg cum poți să fii așa. Am și eu permis de o viață, dar așa ceva nu am făcut”, a mai completat tatăl bărbatului ucis.

Luvcian venise din străinătate pentru a-şi schimba buletinul la Iaşi, dar nu a mai ajuns, căci a sfârşit tragic la doar câţiva kilometri de casă, după ce a coborât din autocar în miez de noapte şi a vrut să traverseze şoseaua pentru câteva secunde. Nu s-a asigurat la traversare şi a fost spulberat de un un autoturism care circula cu mare viteză, dinspre Iaşi spre Roman. A murit pe loc.

Şoferul şi-a continuat drumul până la Cucuteni, fără oprire, acolo unde a fost prins de poliţişti, câteva ore mai târziu. În momentul în care a fost găsit, bărbatul nu se afla sub influenţa alcoolului, însă pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel