El este românul care a murit nevinovat într-un accident tragic, după o depăşire inconştientă: Cristian era un tânăr afacerist

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: colaj capturi Observator
Sursa foto: colaj capturi Observator

Șoferul ucis în accidentul înfiorător de Bengești-Ciocadia avea 35 de ani și deținea mai multe farmacii și o discotecă în Gorj. Cristian a murit nevinovat, zdrobit în propria mașină de șoferul unui BMW care a intrat într-o depășire inconștientă pe linia dublă continuă.

Martorii tragediei au asistat la o scenă de coșmar. Bucăți din cele două mașini s-au împrăștiat pe șosea, iar martorii au privit neputincioși la victimele din mașini, până la sosirea echipajelor de salvare.

Citește și Accident tragic, după o depăşire inconştientă. Un român a murit nevinovat (FOTO)

Șoferul vinovat de accident, un tânăr de 22 de ani din Târgu Jiu, a fost și el rănit și a murit la spital. De asemenea, o a treia persoană, o tânără de 19 ani, din comuna Scoarța, care se afla în BMW, a fost rănită și transportată de urgență la spitalul din Târgu Jiu.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum si doua echipaje din cadrul SAJ Gorj.

 

Şoferul BMW-ului s-a jucat cu moartea de 2 ori

 

Polițiștii efectuează cercetari pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor in care s-a produs acest eveniment rutier tragic.

Potrivit unor martori la accident, șoferul din BMW ar fi încercat o altă depășire periculoasă, cu câțiva kilometri în urmă, impactul fiind atunci evitat în ultima clipă, informează Observator. Traficul în zonă s-a desfășurat pe un singur fir timp de câteva zeci de minute.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Diana Speretoiu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel