El este principalul suspect în cazul dublei crime de la Iași: Un alt viitor medic

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Ahmed Sami El Bourkadi, student la UMF Iaşi, este principalul suspect al dublului asasinat din municipiul Iaşi. Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a cerut arestarea în lipsă a cetăţeanului de origine marocană.

Dublul asasinat la Iași este desprins parcă din cele mai oribile filme de groază. Într-o vilă din zona Moara de Vânt avea să se petreacă una dintre cele mai sângeroase crime. Săptămâna trecută, doi studenți, un tânăr din Maroc și o tânără din Iași, au fost omorâți cu zeci de lovituri de cuțit.

Acum anchetatorii au un suspect principal și s-ar putea emite mandat de urmărire internaţională pentru el, deorece acesta nu este de găsit. Astăzi ar urma ca judecătorii din cadrul tribunalului Iași să ia o decizie în acest sens.

El este principalul suspect al dublei crime din Iași

 

Ahmed Sami El Bourkadi este principalul suspect al dublei crime din Iași. Pe numele lui s-ar putea emite un mandat de urmărire internațională. Se pare că acesta ar fi de origine marocană și că este student la UMF Iași. Acesta ar fi, conform anchetatorilor, autorul principal al asasinatelor care au șocat o țară întreagă.

Așadar, acesta este student la UMF Iași şi are pașaport canadian. Anchetatorii au precizat faptul că sunt conştienţi de locația în care stă marocanul dar mandatul de urmărire internaţională se justifică pentru că individul are motive teimeinice pentru a părăsi țara.

Anchetatorii nu au stabilit cu exactitate de ce tânărul i-ar fi omorât pe cei doi, deși există o primă ipoteză a jafului mai ales că din locuinţa cu pricina au dispărut mai multe lucruri. Tânărul se afla în anturajul celor două victime şi anchetatorii merg şi pe premisa că motivul dublei crime ar putea fi o răzbunare sau pur şi simplu un conflict spontan.

Ahmed Sami El Bourkadi este principalul suspect dar ar putea exista şi un al doilea complice la crimă.

Tânărul viitor medic ucis, afaceri înfloritoare în Blegia

 

Sâmbătă și duminică, vila în care au fost găsiți cei doi tineri morți a fost împânzită de anchetatori. Youssef Ajniyah avea 25 de ani și era student la Medicină, la Iași. De loc din Maroc, tânărul avea o afacere înfloritoare în Belgia. Din câte se pare, tânărul câștiga extrem de mulți bani de pe urma unui site de vânzări pe care l-a înființat.  Astfel, la 25 de ani, tânărul era un afacerist de succes și un viitor medic. Ajuns la Iași, Youssef Ajniyah a cunoscut-o pe Ioana Vanesa Burlacu, o tânără de 23 de ani de loc din Miroslava. Ambii tineri au fost găsiți în dormitorul lor de la etajul vilei. Erau morți în același pat. Atât Vanesa, cât și Ajniyah aveau trupurile „tocate” de multe lovituri de cuțit. 

„În cursul zilei de sâmbătă s-au efectuat necropsiile celor doi tineri. Vorbim de două cazuri de agresiune, persoană de sex feminin prezenta 33 de plăgi tăiate, iar persoana de sex masculin prezenta 17 plăgi inteptat tăiate cu atingerea organelor vitale. Examenele de laborator vor confirma ceea ce medicii legişti au constatat necroptic. Nu s-a identificat prezenta alcoolului, cel puţin la persoana de sex feminin. Nici testele pentru droguri nu au ieşit pozitive. Toate testele au ieşit negativ. Plăgile aveau dispoziţie pentru afectarea organelor vitale şi dispunerea lor erau aproape identice. Sunt o parte din leziune în regim de apărare. Nu există urme de incendiere. Au avut parte de o moarte violentă”, a transmis Cătălina Bulgaru, şefa IML Iaşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel