El este poliţistul lăudat de mii de români, după ce un şofer agresiv a încercat să fugă chiar de lângă oamenii legii. Andrei are 26 de ani

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
El este poliţistul lăudat de mii de români, după ce un şofer agresiv a încercat să fugă chiar de lângă oamenii legii. Andrei are 26 de ani
El este poliţistul lăudat de mii de români, după ce un şofer agresiv a încercat să fugă chiar de lângă oamenii legii. Andrei are 26 de ani

Andrei, un tânăr poliţist de 26 de ani, a fost lăudat de mii de români pe rețelele de socializare după ce nu a ezitat să acţioneze când un șofer recalcitrant a încercat să fugă chiar de lângă oamenii legii.

Șoferul agresiv a fost oprit în trafic după ce ar fi lovit o altă mașină. Bărbatul de la volan vorbea pe un ton nu tocmai potrivit cu polițiștii, la un moment dat chiar și-a aprins o țigară. La insistențele polițistului de a-și prezenta actele, individul a cerut omului legii să fie el cel care se legitimează primul. Chiar și așa, bărbatul nu a vrut să oprească mașina, i-a prins degetele la geam polițistului, ba chiar l-a amenințat: „Dă-mi amendă, hai că am treabă! Dacă cobor, te nenorocesc, ești nebun?”

Imagini incredibile. Un polițist român a imobilizat un șofer agresiv, pe modelul SUA. Mii de felicitări, transmise de cei care au vazut imaginile. Video

Polițistul a chemat alte echipaje în ajutorul său, numai că șoferul voia să plece, ba chiar să-i lovească cu autoturismul. A fost momentul în care omul legii a lovit cu un instrument special geamul lateral al mașinii și l-a scos din interior pe șoferul recalcitrant. Acesta a fost pus la pământ și încătușat. 

 

Cine e poliţistul care l-a oprit pe bărbat

 

„Cine este polițistul?

Aceasta întrebare am primit-o de la mai multe persoane și se referea la situația în care, ieri, în București, un conducător auto nu a vrut sub nicio formă să se legitimeze, ba mai mult a încercat să plece cu autoturismul din locul în care a fost oprit.

Colegul nostru a acționat imediat, ferm și fără echivoc. Astfel, conducătorul auto a fost scos din mașină și imobilizat. Deci, el este acel polițist.

Are 26 de ani și este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina, promoția 2018.

Andrei, ai și felicitările noastre pentru modul în care ai acționat!”, a transmis MAI pe pagina de Facebook.

 

 

Românii au apreciat momentul

 

Internauții au apreciat momentul și au avut de transmis numai cuvinte de laudă la adresa omului legii care și-a făcut exemplar meseria. 

Imaginile au fost făcute publice de Sindicatul Polițiștilor Sidepol. 

„România, București, anul 2022

Poliţistul este îndreptăţit să legitimeze şi să stabilească identitatea persoanei în situaţia în care:

-aceasta încalcă dispoziţiile legale, ori există motive verosimile pentru a bănui că pregăteşte sau a comis o faptă ilegală;

-există motive verosimile pentru a bănui că aceasta a fost prezentă la locul săvârşirii unei fapte ilegale ori are cunoştinţă despre faptă, autor sau despre bunurile având legătură cu fapta

La solicitarea poliţistului, persoana are obligaţia de a înmâna acestuia actele de identitate şi de a comunica informaţiile necesare stabilirii sau, după caz, verificării identităţii sale.

După o altercație in trafic, conducătorul auto din imaginile de mai sus, a părăsit locul accidentului si in momentul opririi acestuia de către colegii de la Sectia20 Politie din cadrul DGPMB a devenit agresiv și recalcitrant.

Concluzia: Respectați regulile rutiere, ceilalti participanți la trafic și dispozițiile organelor abilitate!!!

Felicitări colegilor pentru promptitudine și modalitatea eficienta de intervenție!” se arată în mesajul publicat de sindicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel