El este Mihai, tânărul mort în Italia, după ce a rămas blocat într-un container pentru haine

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Tânărul mort într-un container de haine vechi a fost identificat: Avea mai puțin de 30 ani, era moldovean și lucra la Fincantieri. Se numea Mihai, avea o fetiță mică și a lăsat în urmă o familie îndurerată. 

Muncitorul care a murit sufocat după ce și-a băgat capul în containerul pentru haine are acum un nume. Mihai E., 29 de ani, o fiică și o soție care au fost nevoite să i se alăture în Italia, pentru a-i fi alături, potrivit Nuova Venezia. Băiatul român care a murit asfixiat, cu capul blocat într-o pubelă de haine din Via Spalti, nu era un om al străzii, ci un cap de familie, un om muncitor.

Polițiștii au identificat victima tragicului accident petrecut vineri seara în via Spalti din Mestre, unde bărbatul a fost strivit într-un container Caritas pentru colectarea hainelor uzate, probabil în încercarea de a extrage niște îmbrăcăminte. Anchetatorii caută acum să înțeleagă ce căuta tânărul în container: Avea un loc de muncă și o casă, deși a fost descris de mulți drept un tânăr singuratic. Cu siguranță, însă, nu este o persoană fără adăpost, cum s-a crezut în primă instanță.

Vezi mai multe detalii despre acest caz: Italia. Tragedie în familia unui tânăr tată român: Bărbatul a murit sufocat într-un tomberon pentru haine

Cazul morții românului de nici 30 de ani este unul complicat pentru polițiștii italieni, care trebuie să răspundă la două întrebări pentru a lămuri două aspecte. Prima este puțin mai mult decât o formalitate judiciară, și anume care a fost cauza morții. A doua, pe de altă parte, deschide alte posibilități în anchetă: era cineva cu el?

El este Mihai, tânărul mort în Italia, după ce a rămas blocat într-un container pentru haine

 

Cazul este investigat de poliție. Este cert că, dacă prezența unei a doua persoane ar fi confirmată, ar exista motive pentru un caz de fugă de la locul accidentului. Cineva care, speriat de incident, ar fi putut decide să dispară înainte de sosirea poliției. Cu toate acestea, având în vedere ora târzie și faptul că între momentul în care bărbatul a fost prins în capcana morții și momentul în care a sosit poliția au trecut doar câteva minute, este posibil ca această a doua persoană să fi fost cea care a alertat poliția și apoi a părăsit locul faptei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel