El este medicul român mort în hotel. Se cazase cu o zi înainte de tragedie, iar iubita îl aştepta acasă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
El este medicul român mort în hotel. Se cazase cu o zi înainte de tragedie, iar iubita îl aştepta acasă
El este medicul român mort în hotel. Se cazase cu o zi înainte de tragedie, iar iubita îl aştepta acasă

Final tragic pentru un apreciat medic din Cluj, asistent universitar la UMF. Marius Farcaș s-a sinucis miercuri, 20 octombrie, aruncându-se de la etajul 5 al unui hotel din oraș. El se cazase acolo cu o zi înainte să își pună capăt zilelor. În tot acel timp, iubita îl aștepta acasă.

Medicul Marius Fărcaș, genetician la Centrul Imogen din Cluj-Napoca, era apreciat de colegi, care au fost șocați de faptul că acesta s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 5 al unui hotel din oraș, relatează click.ro. Marius Fărcaș avea doar 33 de ani și nu ar fi dat semne că ar avea probleme care să îl determine să își ia viața.

„Lucra la laborator, aveam ceva mai mult de lucru în această perioadă, dar își făcea treaba. Regretăm această pierdere, este o mare tristețe între noi, cei care l-am cunoscut și am lucrat cu e”, a spus un coleg al acestuia, pentru publicația Cluj24.ro.

Se pare că medicul trebuia marți să meargă la prietena sa, tot medic, dar de altă specialitate, care avea cheile de la locuința lui, dar nu a mai ajuns la ea.

„Aceasta l-a așteptat toată noaptea și nu știa unde e, el nu a dat niciun semn. Apoi a aflat că s-a aruncat de la etaj. Este devastată. Nici ea nu și-a dat seama că ar fi avut probleme”, a precizat un alt coleg.

 

Se cazase la hotel cu o zi înainte

 

Surse judiciare au declarat pentru Cluj24 că bărbatul locuia în Cluj de la absolvirea facultății, fiind și asistent universitar la UMF. Acesta ar fi plecat de acasă și s-a cazat în 19 octombrie la hotel, după care, o zi mai târziu, s-a aruncat de la balconul camerei situate la etajul 5.

„Anchetatorii au verificat ușa camerei de la hotel iar aceasta nu prezenta urme de forțare. În cauză nu sunt suspiciuni, fiind vorba despre o sinucidere”, au precizat sursele citate.

Marius Farcaș era medic specialist în Genetică Medicală

Publicația aradon.ro scrie că este vorba despre Marius Farcaș, medic specialist în Genetică Medicală și asistent universitar cercetător în cadrul Disciplinei de Genetică Medicală, UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. Medicul ar fi demisionat de la catedra UMF Cluj în urmă cu aproape două luni. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel