El este ÎNLOCUITORUL lui Rareș Bogdan la Realitatea TV. Ce părere aveți?

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Astăzi, la ora 21:00 a fost dezvăluit înlocuitorul lui Rareș Bogdan la Realitatea TV. 

Cel care îl înlocuiește pe Rareș Bogdan la Realitatea TV, pe tronsonul orar 21:00-1:00, este Claudiu Popa. El este cel care i-a ținut locul realizatorului Rareș Bogdan și în momentul în care acesta a ieșit de pe post amenințând cu demisia. 

Din câte se pare, nici emisiunea nu se mai numește "Jocuri de Putere", ci "Ediție Specială". Claudiu Popa a evitat însă să spună numele emisiunii pe care o prezintă.

Studioul în care se realizează emisiunea este cel în care se desfășura și "Jocuri de Putere". Printre invitați s-a numărat Ioana Ene Dogioiu și analistul Bogdan Lefter. 

Este important de menționat și modul în care a început emisiunea: cu un filmuleț unde erau prezentate scandări împotriva PSD, realizate de Recorder, adică exact modul în care Rareș Bogdan își începea emisiunea. 

Cozmin Gușă a anunțat că nu va fi cineva anume care îl va înlocui pe Rareș Bogdan, ci vor fi mai mulți oameni ai Realității TV, refuzând însă să nominalizeze pe cineva. Rareș Bogdan și-a luat la revedere de la telespectatorii "Jocuri de Putere" duminică seară, în calitate de invitat al lui Octavian Hoandră. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel