EL este complicele lui Gheorghe Dincă. Ce povestea despre „casa groazei“, Alexandra și Luiza, ÎN DIRECT, la TV (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Ştefan Risipiceanu, bărbatul care a dormit în casa groazei, sub acelaşi acoperiş cu Gheorghe Dincă, făcea dezvăluiri incendiare în direct, la emisiunea „Acces direct“ de la Antena 1. Mărturiile sale datează din iulie 2019. Astăzi el a fost reținut pentru că ar fi violat-o pe Luiza Melencu.

„Dormeam acolo într-un garaj, într-un şopron. Am dormit vreo două săptămâni la el", afirma Risipițeanu. Astăzi, DIICOT a anunțat că în cazul de la Caracal a fost reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Acel bărbat este tocmai Ştefan Risipiceanu.

Moderatoarea și ceilalți invitați în emisune au observat că Risipiceanu prezenta pe mâini mai multe cicatrici provocate de arsuri, el declarând însă că sunt arsuri de la soare.

Procurorii DIICOT - Structura Centrală au reţinut un inculpat acuzat de săvârșirea infracțiunii de viol în formă agravată asupra victimei majore din dosarul menţionat, infracţiune pedepsită cu închisoarea de la 5 la 12 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

În urma anchetei, a rezultat că acest bărbat, care îl ajuta la unele treburi pe Dincă, l-ar fi surprins pe acesta în ziua în care a răpit-o pe Luiza Melencu, împreună cu aceasta. Dincă i-ar fi spus că a adus-o pe fată pentru a întreține relații sexuale cu ea, iar bărbatul de 46 de ani i-a cerut să îl lase și pe el să facă același lucru.

„Nu îmi vine să cred. Nu ar fi în stare să răpească fete.  Nu l-am crezut. Și vecinii mi-au spus cum ai putut să dormi cu acest criminal. Eu nu am nimic de ascuns", declara bărbatul, nonșalat, la Acces Direct.

„Astfel, în aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul DINCĂ GHEORGHE, prin constrângere manifestată prin violență fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate.
Doresc să precizez faptul că, bărbatul reţinut astăzi, autor al infracțiunii de viol în formă agravată, este o persoana fără ocupație, fără pregătire, fără venituri şi fără un domiciliu stabil.
Este necăsătorit, nu are copii şi este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice“, a declarat astăzi purtătorul de cuvânt al Diicot, Georgiana Hossu.

„Până în acest moment, nu există nici un indiciu ori probă din care să rezulte că ar fi avut vreo formă de participație la comiterea infracţiunilor reținute deja în sarcina inculpatului DINCĂ GHEORGHE. Cu alte cuvinte, inculpatul reținut astăzi nu este complice, instigator sau co-autor la săvârşirea celorlalte infracţiuni pentru care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de GHEORGHE DINCĂ“, a adăugat Diicot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel