El e Toderică, românul de 22 de ani găsit mort în casă în Italia. Plecase la muncă acum câteva luni pentru a-și ajuta familia săracă

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Sfârșit tragic pentru un român în vârstă de numai 22 de ani plecat în Italia în căutarea unui trai mai bun. Tânărul a fost găsit asfixiat în casă. Familia sa, extrem de săracă, cere ajutorul pentru a repatria trupul neînsuflețit al băiatului.

Familia lui Toderica, românul de 22 de ani care și-a pierdut viața la Brienza, în provincia Potenza (Basilicata), în urma intoxicației cu gaz de la o butelie, a lansat o strângere de fonduri în vederea repatrierii trupului neînsuflețit al băiatului. Mama sa nu are bani pentru a-l readuce pe fiul său în țară.

„El este Toderică, băiatul ce și-a pierdut viața în Italia, la doar 22 de ani. În urmă cu o zi a fost găsit fără suflare alături de colegul său de cameră și de muncă”, a scris într-o postare pe Facebook Mihai Cimpoeșu, care ajută familia în vedere strângerii de fonduri necesare repatrierii și înmormântării.

"A plecat în Italia pentru a munci la pădure"

 

„În urmă cu câteva luni de zile a plecat în Italia pentru a munci la pădure, ca să-și construiască un viitor și să-și ajute mama care l-a crescut singură, dar dar din păcate visul i-a fost spulberat lăsând în urma lui o durere imensă mamei fratelui și celor apropiați.

Acest suflet e din Nistorești, Vrancea, crescut doar de mamă, cu trudă și multă iubire, fiind încercați de soartă. Vestea ca acesta ar fi decedat intoxicat cu gaz de la o butelie ce probabil era folosită pentru încălzire a picat ca un trăsnet asupra familiei sale. Rog toți prietenii, cunoștințele și oamenii cu suflet mare, să ajutăm mama acestui suflet, fiecare cu cât poate, pentru a putea repatria trupul neînsuflețit.

Durerea e imensă în sufletul mamei, cu atât mai mult că nu-i poate face o înmormântare și rânduielile necesare, costurile aducerii trupului neînsuflețit în țară fiind foarte ridicate. Sper ca acest mesaj să ajungă și celor de la Primăria Nistorești și să vină cu o mână de ajutor.”

Potrivit presei din Italia, Toderică lucra împreună cu prietenul său la o firmă forestieră. Colegii lor au sunat la polițiem după ce cei doi nu s-au prezentat la lucru. În camera în care dormeau cele două victime a fost găsită o butelie de gaz, folosită probabil pentru încălzire. Cei doi tineri, în vârstă de 22 și respectiv 28 de ani erau decedați de aproximativ o săptămână.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel