Ei sunt tinerii morți în accidentul rutier, produs în Medgidia. Șoferul, de 22 de ani, era căsătorit și avea doi copii

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Cine sunt tinerii morți în accidentul rutier, produs în Medgidia. Șoferul, de 22 de ani, era căsătorit și avea doi copii
Cine sunt tinerii morți în accidentul rutier, produs în Medgidia. Șoferul, de 22 de ani, era căsătorit și avea doi copii

Doi tineri, în vârstă de 22 ani de ani, au murit într-un accident produs în noaptea de vineri spre sâmbătă pe un bulevard din oraşul Medgidia  Conform primelor informaţii, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive.

Accidentul rutier a avut loc în noaptea de 21-22 mai, în orașul Medgidia, pe bulevardul Independenței, în zona Penny Market. Pe fondul vitezei excesive, șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, unde a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci. Șoferul s-ar fi aflat sub influența unor substanțe interzise, potrivit focuspress.

La volanul autoturismului Audi se afla Ibram Relu, care conducea cu peste 150 km/h. Tânărul de 22 de ani, care a murit pe loc, era căsătorit și avea doi copii. Pasagerul din dreapta, Serhan Reis, lucra ca șofer la fabrica de amidon și era vărul unui consilier local.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de descarcerare și SMURD din cadrul ISU Dobrogea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța. Victimele au fost găsite încarcerate. La scurt timp, au fost declarate decedate. 

”Astăzi, în jurul orei 3.20, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Independenței din municipiul Medgidia. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 22 de ani, și mai mulți copaci din afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto, precum și a pasagerului dreapta față, de 22 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel