Ei sunt cei trei tineri morți în accidentul cumplit de la Botoșani: Marius a murit la câteva ore după ce și-a botezat copilul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Trei tineri români au murit în gravul accident rutier produs, în noaptea de duminică spre luni, la ieșirea din localitatea Ripiceni din Botoșani. Unul dintre ei, cel care se afla la volanul mșinii, era polițist și tocmai ce își botezase copilul.

Marius R., Alex C. și Răzvan L.. Așa se numeau cei trei amici care au pierit în cumplitul accident de la Botoșani.

Primul are 28 de ani și este agent de poliție la Inspectoratul de Poliție Județean Iași, el lucrând la postul de poliție din comuna Bivolari. Al doilea are 22 de ani și este singurul fiul a fostului viceprimar al comunei Ripiceni, Florentin Calimandruc. Cel de-al treilea tânăr mort în tragicul accident de la Ripiceni are doar 21 de ani.

A patra victimă a accidentului de pe drumul național DN 24 se numește Andrei Ionuţ C.. El a suferit o fractură la un braț și este internat în Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani. De altfel, acesta din urmă este, de altfel, cel mai important martor din ancheta Poliției. Oamenii legii îl vor audia de mai multe ori pentru a afla toate detaliile despre tragedie.

Ei sunt cei trei tineri morți în accidentul cumplit de la Botoșani

 

Autoturismul în care se aflau cei patru s-a răsturnat pe un câmp, într-un lan de porumb. Cei trei tineri decedați au fost găsiți pe câmp. Al patrulea pasager era în mașină. La locul intervenției au ajuns și două echipaje medicale ale SAJ, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei.

Toți cei patru ar fi consumat băuturi alcoolice toată noaptea și se aflau cu mașina pe drumul ce leagă Săveni de Botoșani. La volan se afla tânărul de 28 de ani, care ar fi vrut să evite impactul cu o altă mașină, de pe contrasens. Acesta a bruscat volanul, iar mașina a ieșit în decor și s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp. Cei trei au fost găsiți aruncați din mașină pe o rază de 50 de metri de aceasta. Poliția urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia.

"Autoturismul în care se aflau cei patru s-a răsturnat pe un câmp, într-un lan de porumb. Cei trei tineri decedaţi au fost găsiţi pe câmp. Al patrulea pasager era în maşină. La locul intervenţiei au ajuns şi două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei", a afirmat reprezentantul ISU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel