Șefa DSP Timiș explică gafele din timpul conferinței despre coronavirus, în direct, pe întuneric

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură B1 TV
Sursa foto: captură B1 TV

Șefei DSP Timiş Cornelia Malac a intrat în atenția publică după ce a avut mari dificultăți în a se exprima în cadrul unei conferințe de presă organizată după apariția unui caz de coronavirus.

După nici o propoziție, Malac a început să se bâlbâie, să privească lung apoi a încercat din nou, fără, succes, să își ducă ideea la capăt. Ulterior, directorul DSP Timiș a cerut un pahar de apă, după care a susținut că o derajează luminile camerelor de filmat.

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Bună, România!”, cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, de la B1 TV, Cornelia Malac a susținut că în concerința cu princina nu se simțea bine.

Citește și Cornelia Cismaș Malac, gafă după gafă pe tema coronavirusului în Timiș: „Plătim pentru batjocura asta" (VIDEO)

„A fost un moment în care nu m-am simțit bine. Am spus că nu mă simt bine, că mă deranjează puțin lumina și după aceea am continuat. A fost o perioadă grea pentru mine. Sigur că era și prima zi în care trebuia să depunem un efort mai mare. A fost și ziua în care trebuia să identificăm contacții și chiat i-am identificat", a explicat șefa DSP Timiș.

Cu lumina stinsă în platoul emisiunii, moderatorii i-au sugerat acesteia să încerce să mai transmită o dată mesajul pe care nu a reușit să-l ducă la capăt în timpul conferinței de presă, devenită subiect de glume pe internet.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel