Cornelia Cismaș Malac, gafă după gafă pe tema coronavirusului în Timiș: „Plătim pentru batjocura asta” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cornelia Cismaș-Malac, șeful Direcției de Sănătate Publică Timiș, cumnata unui cunoscut primar PSD, s-a încurcat de nenumărate ori într-o conferință de presă în care încerca să explice despre o femeie care a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

„DSP Timiș a luat cunoștință de pozitivarea testului pentru o persoană cu... pentru o persoană de sex feminin de 38 de ani căruia i s-a reco... iertați-mă! ... Deci, astăzi, în jurul orei 14.00, DSP Timiș a luat cunoștință de pozitivarea unui test ... nu, iertați-mă! Vă rog din suflet! Un pahar cu apă, vă rog!”, a spus Cornelia Cismaș-Malac.

Șefa DSP Timiș a fost încurajată să continue de unde a rămas. 

„Nu mai repetați!”, a spus o jurnalistă de la conferință.

„Spuneți că pacienta este la spital și ce facem din acest moment”, a mai adăugat o persoană de la conferință.

 

Cornelia Cismaș-Malac: „Lumina chiar mă deranjează!”

 

După ce a băut un pahar cu apă, Cornelia Cismaș-Malac a încercat din nou să furnizeze informații presei, însă a eșuat și de această dată.

„Din momentul în care DSP Timiș a luat cunoștință de pozitivarea testului pentru coronavirus pentru o persoană de sex feminin de 38 de ani care a călătorit la 30 km de Bergamo, în perioada 19 - 20 februarie a demarat mmm...”

„Vreți să vorbesc eu?”, se aude din sală.

„Nu”, a răspuns șefa DSP Timiș și a continuat: „Lumina chiar mă deranjează și o să mă uit în altă direcție! (...) Din momentul în care vom contacta persoanele vom asigura.... deci, îmi cer scuze! Îmi iau timp să spun! Lăsați-mă să spun! Este obosit! De două săptămâni în fiecare la ora 11, de dimineață! Chiar vreau să finalizez”.

 

Nora Dincă: „Mi-e foarte clar că suntem pe cont propriu”

 

Jurnalista Nora Dincă a comentat situația susținând faptul că este „inadmisibil ca astfel de parodii să ocupe funcții de asemenea răspundere”.

„Asta de bine ce tocmai l-am ascultat pe ministrul Sănătății din Singapore.

Mi-e foarte clar că suntem pe cont propriu, deci mâncați, dar tot îmi pare inadmisibil ca astfel de parodii să ocupe funcții de asemenea răspundere și să le mai și plătim pentru batjocura asta.

Dacă mai aveați vreo îndoială că în caz de ceva nasol, de orice, suntem terminați, suntem pe cont propriu, suntem pur și simplu la voia sorții, urmăriți videoul de mai jos. Dacă vă țin nervii și dacă nu l-ați văzut deja, desigur. Doamna din imagini, distinsa mânuitoare a cuvintelo...”, a scris Nora Dincă pe pagina de Facebook.

 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel