Ediția din 2023 a Salonul Auto Internațional de la Geneva, anulată

Ecaterina Dumitrescu |
Data publicării:

Salonului Auto Internațional de la Geneva, una dintre cele mai importante expoziții de automobile din Europa, unde industria auto internațională își prezintă gamele de produse, inclusiv numeroase premiere mondiale și europene, se anulează pentru următoarea ediție din cauza unor factori externi.

Președintele fundației care conduce salonul a anunțat anularea evenimentului, care era programat în perioada 14-19 februarie la Centrul Palexpo din Geneva, „din cauza incertitudinii economiei și geopoliticii mondiale, dar și a riscurilor legate de pandemie”. Staff-ul de conducere al salonului a decis să se concentreze exclusiv pe evenimentului care va avea loc la Doha, în 2023”.

Organizatorii s-au temut că nu vor avea destui expozanți. Situația precară din economia mondială a afectat înmatriculările la salon și a încetinit numărul de modele de mașini noi aflate în pregătire.

Sandro Mesquita, Director General al Salonului Auto Internațional de la Geneva, a declarat că „în aceste vremuri incerte, multe mărci nu sunt în măsură să se angajeze să participe la un spectacol în Europa în timpul iernii.”

Salonul Auto de la Geneva a avut loc ultima dată în 2019, iar următorul eveniment automobilistic va avea loc la Doha, Qatar, în noiembrie 2023.

 

 

Sursă foto - Facebook - Geneva International Motor Show

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel