Ea este tânăra care a decedat într-un accident, în Tulcea. Sofia avea doar 19 ani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Ea este tânăra care a decedat într-un accident, în Tulcea. Sofia avea doar 19 ani
Ea este tânăra care a decedat într-un accident, în Tulcea. Sofia avea doar 19 ani

O tânără de 19 ani din București a murit, iar alte patru persoane au fost grav rănite într-un accident rutier, produs în noaptea de marți spre miercuri în județul Tulcea. Potrivit pompierilor tulceni, accidentul s-a produs în apropierea localității Lunca, pe DJ222.

Un autoturism cu cinci persoane a izbit un copac de la marginea drumului. Au fost găsite cinci victime, dintre care două încarcerate, respectiv șoferul și pasagera din dreapta față. 

„O tragedie în această noapte!În urma accidentului rutier petrecut între Jurilovca și Două Cantoane, a fost curmată viața Sofiei FEODOR din București!Dumnezeu s-o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis redacția Zorile.

„Tristețe și durere mare. Dumnezeu să o odihnească în pace!”; „Ce tragedie, doamne Dumnezeule! Păcat mare păcat. Fetiță așa tânără și frumoasă.....Câtă durere pentru părinți și cei dragi ! Odihnă veșnică, înger frumos!”; „Drum lin spre cer.  Nu pot să cred că ai plecat asa devreme Condoleanțe familiei!”, „Atât de tânără? Dumnezeu să o odihnească întru împărăția Să”, sunt unele dintre mesajele transmise. 

 

Șoferul consumase alcool

 

„Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, au extras cele două victime. Din nefericire, tânăra, în vârstă de 19 ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul de pe ambulanța SAJ pronunțând decesul. După monitorizare și acordarea măsurilor de prim ajutor și celelalte patru victime ce prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital de către echipajele medicale”, anunță ISU Tulcea. Polițiștii spun că mașina era condusă de un tânăr de 19 ani din București, care a pierdut controlul mașinii „pe fondul altor preocupări și al vitezei”. În urma accidentului a murit tânăra de 19 ani, din București, și au fost răniți șoferul și trei pasageri cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani. Șoferul poseda permis de conducere corespunzător categoriei, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat pozitiv. A fost întocmit un dosar penal, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel