Mama tânărului român ucis de o mașină în Italia, ÎMPIETRITĂ DE DURERE: „Te-au omorât ca pe un câine!“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața în Italia în timp ce se întorcea de la un club. Cel care l-a lovit cu mașina s-a predat poliției după mai multe ore. Familia este sfâșiată de durere și revoltată pe autorități.

Pierderea unui copil nu echivalează cu nicio durere din lumea asta. Iar ea se acutizează cu atât mai mult cu cât tragedia intervine brusc și complet nedrept.  Familia tânărului român de 18 ani, Vasile Petrișor Cioroabă, ucis de o mașină în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce se întorcea de la un club din apropierea locuinței sale este cu atât mai greu de suportat, fiind dublată de furie. Autorul accidentului în care și-a pierdut viața Vasile Cioroabă s-a predat la poliție mult mai târziu, zicaându-le că „are impresia că a lovit pe cineva“.

Citește și: Italia. ROMÂNUL de 18 ani dat DISPĂRUT, găsit MORT pe stradă: „Noi te așteptăm, te iubim, întoarce-te acasă!

„Cum poate acest criminal să spună că a adormit? Dacă era așa cum spune, atunci și el ar fi trebuit să fie mort.
Să spui adevărul şi nu minciunile pe care încerci să le zici acum. Ai vrut să-l omori. Fiul meu a fost de 75 kg. Nu putea să zboare că o pană, Te acoperă (n.r. autoritățile) Te-ai întors după 36 ore.  Ce fel de suflet ai avut să îl lași acolo? Sper că se va face dreptate, nu ca atunci când a trebuit să îl caut eu și prietenii fiului meu ca să îl găsim. Legea este de rahat. Asasini sunt înțeleși“, este doar unul dintre mesajele pline de durere, furie și indignare postate de Magdalena, mama lui Vasile, pe pagina sa de Facebook.

„Hai, bombardierule, întoarce-te acasă la mama și hai să jucăm (n.r. fotbal) cum făceam înainte, te rog. Vino, iubire, fiindcă-mi lipsești mult, te iubesc foarte mult, dragostea mea. Te-au ucis ca pe un câine”, este un alt mesaj în care o mamă își arată tristețea și neputința în fața acestui tragic eveniment, atunci când a aflat că viața fiului ei a fost curmată la doar 18 ani.

Citește și: REVOLTĂTOR: Tânăr român, mort în ITALIA după o noapte în club. AUTORUL faptei zice că NU și-a dat seama că a OMORÂT UN OM

Familia tânărului face apel către toți cunoscuții lor ca mâine, de la ora 19, să aprindă o lumânare în memoria fiului lor, aceea fiind ora la care vor începe funeraliile tânărului Vasile Cioroabă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel