„După 65 de copii, mă pensionez pentru a-mi găsi dragostea adevărată”. Donatorul în serie are la doar 32 de ani, 65 de copii și alți șapte pe drum

Alexandra Curtache |
Data publicării:
„După 65 de copii, mă pensionez pentru a-mi găsi dragostea adevărată”. Donatorul în serie are la doar 32 de ani, 65 de copii și alți șapte pe drum / Foto: Captură video youtube
„După 65 de copii, mă pensionez pentru a-mi găsi dragostea adevărată”. Donatorul în serie are la doar 32 de ani, 65 de copii și alți șapte pe drum / Foto: Captură video youtube

Donatorul în serie Kyle Gordy, în vârstă de 32 de ani, este tatăl biologic a 65 de copii din întreaga lume, iar alți șapte sunt pe drum, dar vrea să renunțe la viața sa pentru șansa iubirii.

Un donator de spermă în serie care a ajutat zeci de mame din întreaga lume să aibă copii a anunțat că renunță la această viață - pentru a putea găsi dragostea.

 

„Mă retrag ca donator de spermă după 65 de copii, ca să pot găsi dragostea adevărată”



Kyle Gordy, în vârstă de 32 de ani, se crede că este tatăl biologic a cel puțin 65 de copii, după ce și-a oferit gratuit sămânța familiilor disperate să aibă copii.

El este deseori inundat de mesaje de la femei pe Instagram care doresc să aibă copilul său. Acum, el a dezvăluit că își va schimba atenția spre găsirea unei relații "semnificative".

Kyle, care conduce site-ul Be Pregnant Now, a declarat: "Îmi doresc o relație cu cineva și acesta este cel mai important lucru pentru mine în acest moment. Voi înceta să mai donez - cu excepția câtorva persoane selecte - nu voi mai ajuta atât de des, deoarece trebuie să mă uit la construirea acelei legături semnificative cu cineva care mă place, pentru mine.

Este în regulă ca oamenii să mă contacteze dacă doresc o relație, dar în ceea ce privește donațiile, îi voi ajuta doar pe cei care își doresc cu adevărat un copil.", conform Mirror.

 

Bărbatul a încercat să aibă o relație cu una dintre persoanele cărora le-a donat



Recent, Kyle a avut o relație cu una dintre persoanele cărora le-a donat - dar, din păcate, două luni mai târziu, povestea de dragoste s-a încheiat.

El a spus: "Femeia nu a putut accepta faptul că încă mai donez și a spus că nu va funcționa pe termen lung. Trebuie să găsesc pe cineva special care să mă accepte pe mine și ceea ce am făcut în trecut, dar nu vreau ca acest lucru să mai stea în calea mea.

Poate că în câteva luni, dacă nu găsesc pe nimeni, voi fi cel de altădată. Dar dacă voi găsi pe cineva, îmi voi reevalua cu totul hobby-ul. Voi fi de acord cu anumite reguli și voi face sacrificii pentru femeia potrivită pe care o pot face soție."

El a adăugat: "Nu am o viață sexuală în afara donării, este complet inexistentă, deoarece unul dintre motivele pentru care nu ies în oraș și nu am relații intime este pentru că vreau să o păstrez și să ofer cele mai bune șanse de sarcină. Prefer să călătoresc și asta, alături de găsirea unei prietene, sunt principalele mele hobby-uri."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel