Dumitru Buzatu (PSD): „Nu săriți pe mine. Da, iau și eu o împărtășanie uneori“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Membrii CExN al PSD se reunesc de la ora 15.00 în ședință. Printre temele de discuție se regăsește și propunerea ca senatorul Niculae Bădălau să fie explus din PSD după declarațiile jignitoare la adresa românilor din Diaspora - „Fetele alea de le duc ăștia“.

Întrebat dacă este de acord ca Niculae Bădălău să fie exclus, Dumitru Buzatu a încercat să îi ia apărarea. „Colegul meu cred că are tăria să își asume această exprimare nefericită. După capul meu ar fi să sară în baltă. A greșit și el. Ce să facem, să îl băgăm la pușcărie?!“.

Întrebat dacă îi împărtășește opinia cu privire la afirmațiile sale defăimătoare referitoare la Diaspora, Dumitru Buzatu a spus că nu are ce împărtăși, fiecare gândește așa cum vrea. „Să împărtășesc? Da, iau și eu o împărtășanie uneori“, a replicat Buzatu. 

Totodată, el a fost întrebat și despre afirmația pe care a făcut-o cu prilejul alocuțiunii ținute de Ziua Națională a României, când s-a adresat unui român care scanda nemulțumit cu „măi, tembelule, măi!“. „Îmi mențin afirmația. Mă străduiesc să organizez în mod solemn sărbătoarea Națională a României“, a explicat el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel