Dublă crimă în județul Botoșani: Mamă şi fiică, găsite fără suflare, cu urme de violență, în casă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Două femei din Botoşani, mamă şi fiică, au fost găsite fără suflare în propria casă. Trupurile neînsufleţite au fost găsite de un localnic. Tragedia a avut loc duminică, în satul Poieni, comuna Cristeşti.

 

 

 

Descoperire macabră, duminică dimineață, într-o localitate din județul Botoșani. Două femei, mamă și fiică, au fost găsite fără suflare, cu gâturile tăiate, în propria gospodărie. Un vecin din satul Poiana, comuna Cristineşti, a fost cel care a observat trupul neînsuflețit al uneia dintre ele, care zăcea în curtea casei.

Bărbatul s-a apropiat și a observat că era vorba despre bătrâna de 82 de ani, care locuia în gospodărie. Speriat acesta a sunat imediat la 112. În scurt timp la faţa locului au ajuns medicii de pe ambulanţă şi poliţiștii. Oamenii legii au descoperit şi trupul neînsuflețit al fiicei bătrânei, în vârstă de 54 de ani, moartă în aceleași condiții, scrie monitorulbt.ro.

La fața locului a ajuns și un procuror, mai multe echipe de criminaliști și polițiști de la investigații criminale. “Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că este vorba despre două femei, de 54 și 82 de ani, care au fost găsite decedate la domiciliul lor, prezentând semne de violență pe corp. Au fost demarate cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul celor două persoane”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoșani.

În prezent oamenii legii încearcă să găsească autorul sau autorii faptelor. Vecinii celor două femei spun că una dintre acestea suferea de un handicap locomotor permanent în urma căruia primea o pensie. Oamenii spun că este posibil ca cele două femei să fi fost ucise pentru bani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel