Italia. Dubă cu numere de înmatriculare românești, încărcată cu săbii, pistoale de epocă și telefoane furate

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un șofer beat a intrat într-o dubă cu români, în Belgia. Bărbatul agresiv, încătușat de polițiști
Un șofer beat a intrat într-o dubă cu români, în Belgia. Bărbatul agresiv, încătușat de polițiști

O dubă cu numere de înmatriculare românești a fost oprită pentru un control pe "Panoramă" la Balduina, Roma. Agenții de poliție au găsit înăuntrul ei săbii, pistoale de epocă și telefoane furate.

Cuțite, săbii, pistoale de epocă și telefoane mobile (de proveniență dubioasă): aceasta a fost încărcătura găsită într-o furgonetă aflată în tranzit pe așa-numita Panoramica, care leagă cartierul Della Vittoria de Balduina, Roma.

 

Persoanele aflate în dubă sunt acuzate de primire de bunuri furate

 

Carabinierii nucleului radiomobil din Roma au fost cei care au denunțat trei cetățeni străini în stare de libertate sub acuzația de primire de bunuri furate.

Militarii i-au verificat pe via Cavalieri di Vittorio Veneto, în timp ce se aflau la bordul unei dube cu numere de înmatriculare românești, în interiorul căreia, în timpul controlului, au găsit 13 telefoane mobile de diferite mărci, dintre care unul s-a dovedit ulterior a fi produsul unui furt din buzunare raportat de victimă la carabinieri la 4 noiembrie anul trecut.

Vezi și: Un prizonier din Italia doarme de un an și e hrănit doar prin perfuzii

 

De asemenea, în autoturism au fost găsite 5 cuțite cu lame cu lungimi cuprinse între 19 și 21 de centimetri, 4 săbii cu lungimi cuprinse între 33 și 70 de centimetri, o macetă cu lungimea de 44 de centimetri, 2 replici de pistoale cu țeavă de eșapament fără marcă și număr de serie, diverse unelte de spărgător și 1.075 de euro în numerar, toate acestea neputând fi prezentate polițiștilor cu justificări valabile privind proveniența și deținerea lor.

 

Șoferul a prezentat un permis de conducere falsificat

 

De asemenea, șoferul le-a arătat militarilor un permis de conducere care s-a dovedit a nu fi autentic, motiv pentru care va trebui să răspundă și pentru uz de fals. Telefonul mobil furat a fost returnat proprietarului de drept, în timp ce restul bunurilor au fost confiscate împreună cu furgoneta, conform Roma Today.

Vezi și: Italia. O româncă a evadat din arestul la domiciliu și a fugit în Spania. Femeia obișnuiește să fure prin tehnica îmbrățișării

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel